Bombay Sapphire: Mια βραδιά αφιερωμένη στους λάτρεις του Negroni
Tο Bombay Sapphire premium Gin οργάνωσε μια ιδιαίτερη βραδιά στο Β restaurant, με τον bartender Γιάννη Κέδε.
Αφιερωμένο στους λάτρεις του Negroni ήταν το υπέροχο event που διοργάνωσε το Bombay Sapphire premium Gin στο Β restaurant του Βυζαντινού Μουσείου. Ο Γιάννης Κέδες, καταξιωμένος mixologist και ιδιοκτήτης του Vogatsikou|3, παρουσίασε για πρώτη φορά το limited edition Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II.
Ο επιδραστικός bartender, μαζί με την ομάδα του, υποδέχτηκε στο Β Restaurant τους εκλεκτούς καλεσμένους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ζήσουν ένα ξεχωριστό tasting experience και να εξερευνήσουν τον τρόπο, με τον οποίο διαμορφώνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αρώματα του Ultimate Barrel Aged Negroni Batch IΙ.
Limited edition cocktail!
Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο κοκτέιλ, πλούσιο σε γεύση, δυνατό και με μεγάλη επίγευση. Προκύπτοντας μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και τον πειραματισμό, το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II του Γιάννη Κέδε και της δημιουργικής ομάδας του Vogatsikou| 3, είναι μια παραλλαγή του κλασικού κοκτέιλ, με βάση το Bombay Sapphire premium gin (43%), αναμειγμένο με ένα πικρό, αλλά αρκετά βοτανικό Martini bitter κι ένα μείγμα από γλυκά βερμούτ.
Στη συνέχεια έγινε παλαίωση του μίγματος στο οινοποιείο “Τέχνη Οίνου“, μέσα σε βαρέλι βελανιδιάς, χωρητικότητας 225 λίτρων, στο οποίο πριν είχε φιλοξενηθεί κρασί Chardonnay. Παραμένοντας σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας για δέκα ολόκληρους μήνες, το μείγμα ανέδειξε αρώματα ανανά, passion fruit και λίτσι.
Oι εκλεκτοί καλεσμένοι
Το limited edition Barrel Aged Negroni με βάση το Bombay Sapphire premium gin απόλαυσαν -για πρώτη φορά μετά το άνοιγμα του βαρελιού- οι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωστοί επιχειρηματίες, φίλοι και συνεργάτες του Vogatsikou|3.
Special surprises!
Το Β Restaurant διακοσμήθηκε και μεταμορφώθηκε σε μια πολυτελή όαση. Στο τέλος της βραδιάς, οι καλεσμένοι έλαβαν, μαζί με το limited edition crafted Negroni, μια ιδιαίτερη customized σύνθεση με λεβάντες και χειροποίητο γλυκό του κουταλιού λεμόνι, αρώματα που δένουν απόλυτα με την ιδιαίτερη γεύση του κοκτέιλ. Την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο γνωστός DJ Κωστής Ζαρταλούδης.
Tο Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II με βάση το Bombay Sapphire premium gin μπορείτε να απολαύσετε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στο απόλυτο spot bar της Θεσσαλονίκης, Vogatsikou|3.
***Κεντρική φωτογραφία: Ο Γιάννης Κέδες με το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II και το Bombay Sapphire.