Home / Good Life  / Σε ποια ελληνικά νησιά δε θα χρειαστείς αυτοκίνητο;

Σε ποια ελληνικά νησιά δε θα χρειαστείς αυτοκίνητο;

ελληνικά νησιά

Φέτος δε θες ή δεν μπορείς να ταξιδέψεις με αυτοκίνητο; Σε αυτά τα ελληνικά νησιά αυτό είναι εφικτό! Ανακάλυψε σε ποια!

 

Για διάφορους λόγους μπορεί να πρέπει να πας διακοπές χωρίς την άνεση του αυτοκινήτου. Είτε για οικονομικούς, είτε γιατί η παρέα σου είναι περισσότερα άτομα από τα αυτοκίνητα που διαθέτετε, είτε γιατί θα ήθελες να μην έχεις στο μυαλό σου τα προβλήματα που ίσως προκύψουν. Όλα αυτά δεν πρέπει να σε αποτρέπουν από το να οργανώσεις τις διακοπές σου όπως θες εσύ. Υπάρχουν κάποια ελληνικά νησιά στα οποία δε χρειάζεται να έχεις αυτοκίνητο! Οι μικρές αποστάσεις τους, ο λιγότερος τουρισμός, η καλή συγκοινωνία και οι εύκολα προσβάσιμες παραλίες τα καθιστούν ιδανικά.

 
Ανακάλυψε ποια είναι!

 

Κίμωλος– Ένας μικρός παράδεισος στις Κυκλάδες, γραφικά σοκάκια και κρυστάλλινα νερά!

 

Αντίπαρος– Το μικρό νησί που συνδυάζει τα πάντα! Παράλληλα, μπορείτε να οργανώσετε και εκδρομή στην Πάρο!

 

Μεγανήσι στο Ιόνιο– Ένα μέρος που μπορεί να μην έχεις ακουστά αλλά θα σε καταπλήξει με τις ονειρεμένες θάλασσες που διαθέτει!

 

Σπέτσες, Ύδρα ή Αγκίστρι: Όποιο και να επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τέλεια χωρίς να χρειαστείς αυτοκίνητο!

ελληνικά νησιά

Γαύδος– Από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά με τη φύση να σε μαγεύει σε κάθε γωνία. Θα απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

ελληνικά νησιά

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.