Home / Good Life  / Art & Culture  / Όλες οι ταινίες που παίζουν τώρα στους κινηματογράφους!

Όλες οι ταινίες που παίζουν τώρα στους κινηματογράφους!

ταινίες που παίζουν τώρα

It’s time for cinema! Αύριο είναι ημέρα πρεμιέρας, οπότε σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με τις ταινίες που παίζουν τώρα στους κινηματογράφους, αλλά και όσες έρχονται!

 

Θέλετε να κάνετε κάτι για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητα; Είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχετε προγραμματίσει κάποιο ρομαντικό δείπνο; Μία δοκιμασμένη και αλάνθαστη έξοδος είναι αυτή που γίνεται στον κινηματογράφο. Μία βόλτα σε ένα από τα σινεμά είναι από τις καλύτερες μορφές διασκέδασης. Το νου ξεφεύγει, η φαντασία ταξιδεύει και ανακαλύπτουμε κάτι διαφορετικό μέσα από μία ταινία ή ερμηνεία. Οι ταινίες που παίζουν τώρα έρχονται για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο! Βλέπουμε projects δράσης, φαντασίας, δραματικά, animated και ρομαντικά. Tαινίες που απέσπασαν αρκετά καλές κριτικές, αλλά και ταινίες που δίχασαν.

 

Μάλιστα, αύριο κάνει πρεμιέρα και η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel σε συνεργασία με τη Sony-Madame Webμε πρωταγωνίστριες τη Dakota Johnson και Sydney Sweeney. Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες γι αυτό το project, αλλά τα σχόλια είναι αρκετά περίεργα. Ανυπομονούμε να τη δούμε για να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη.

 

Αυτές είναι οι ταινίες που παίζουν τώρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους! Ποια θα θέλατε να δείτε πρώτη;

 

Tomorrow- Madame Web

 

The Iron Claw

 
Priscilla

 
Anyone but you

 

Poor Things

 
Animal

 

Argylle

 
Kimitachi Wa Do Ikiru Ka

 
The Bricklayer

 
Ferrari

 
Cats in the museum

 
The Holdovers

 
One Life

 
The Beekeeper

 

Ο Καπετάν Μιχάλης

 

Wonka

 

The Zone of Interest

 

Κουραμπιέδες από Χιόνι

 

Φόνισσα

 

Οι Ευχούληδες 3

 

Wish

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.