Home / Good Life  / Η απόλυτη γιορτή για foodies στο Thessaloniki Street Food Festival 2024!

Η απόλυτη γιορτή για foodies στο Thessaloniki Street Food Festival 2024!

Festival 2024
Η απόλυτη γιορτή για όλους τους Foodies στη Θεσσαλονίκη, το Thessaloniki Street Food Festival vol 7. επιστρέφει στον εξωτερικό χώρο της Δ.ΕΘ!

 

To Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει το 2024 για την 7η, ακόμα πιο εξελιγμένη εκδοχή του, γεμάτο φαγητό,.events και μουσική, προσφέροντας μια τελείως διαφορετική εμπειρία σε όλους τους foodies της χώρας και του εξωτερικού. Από Πέμπτη έως Κυριακή και για 4 υπέροχες μέρες, 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2024, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo.μετατρέπεται σε μια τεράστια, γευστική, υπαίθρια αγορά με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο.

 

Στο Thessaloniki Street Food Festival 2024 θα σας περιμένουν περισσότερα από 30 περίπτερα street food.με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος και 5 resting areas για να απολαύσετε τις δημιουργίες τους. Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικά αγαπημένα street food.πιάτα θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα. Απελευθερώστε τους γευστικούς σας κάλυκες κι ετοιμαστείτε να σας παρασύρει στις μεθυστικές του γεύσεις που θα συναντήσετε ή μπορεί και να σας συναντήσουν καθώς με τόσες πολλές και διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο θα είναι πολλά αυτά που πρέπει ν’ ανακαλύψετε. Θα ταξιδέψουμε νοερά σε γευστικά μονοπάτια με αρώματα από Μεξικό, Αμερική,.Ιαπωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Περού και πολλά ακόμη σε ένα υπέροχο «ταξίδι» απόλαυσης σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη.

 

 

Την απόλαυση των υπέροχων αυτών γεύσεων θα ολοκληρώνει και φέτος ένα πλήρες μουσικό πρόγραμμα,.όπως πάντα σε 2 stages, με εκρηκτικά live από σπουδαίους καλλιτέχνες και Dj που σύντομα θα ανακοινωθεί. Καθώς θα γεύονται οι επισκέπτες τις street food επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει.

 

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια: more.com

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?