Home / Beauty  / Όλα τα βήματα για να πετύχετε την αντιγήρανση!

Όλα τα βήματα για να πετύχετε την αντιγήρανση!

αντιγήρανση

Ένας από τους μεγαλύτερους skin care σκοπούς μας είναι η αντιγήρανση. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορούν να την πετύχουν, αλλά αρκούν;

 

Οι περισσότερες από εμάς δίνουμε τεράστια βαρύτητα στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίησή μας. Ωστόσο ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Δεν αρκούν μόνο αυτά. Όσο ακριβά ή αποτελεσματικά και αν είναι τα beauty products που έχουμε επιλέξει χρειάζονται τη βοήθειά μας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η καθημερινότητά μας θα ενισχύσει και θα συμπληρώσει τη δράση τους, καθώς διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αντιγήρανση η οποία δεν πρόκειται να επιτευχθεί αν δεν ακολουθούμε ορισμένες συνήθειες.

 

 

Η διατροφή είναι σίγουρα μία από αυτές! Φρούτα και λαχανικά και ισορροπημένη κατανάλωση όλων των υπόλοιπων τροφών. Γι παράδειγμα πρέπει να προσέξουμε με τη ζάχαρη, καθώς εμφανίζει μελλοντικά ρυτίδες και πανάδες. Το ίδιο σημαντικό είναι και το νερό! Προσπαθήστε να αυξήσετε τη φυσική άσκηση, καθώς και τη yoga προσώπου στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Κοιμηθείτε σωστά, μειώστε τις ώρες επί οθόνης, φροντίστε την ψυχολογία σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

Όσο αφορά στo skin care σας, τέσσερα βήματα είναι αρκετά! Καθημερινή ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία, ένα απαλό cleanser, ένα serum με βιταμίνη C και φυσικά ρετινόλη!

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.