Home / Beauty  / Έχεις ξηρή επιδερμίδα; Βρες το foundation που σου ταιριάζει!

Έχεις ξηρή επιδερμίδα; Βρες το foundation που σου ταιριάζει!

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα είναι δύσκολο να βρεις ένα foundation που θα “απλώνει” καλά στο δέρμα σου. Ωστόσο, υπάρχουν products που θα σε βοηθήσουν!

 

Η εύρεση ενός καλού foundation είναι μία ιδιαίτερα δύσκολα υπόθεση- ειδικά για άτομα με ξηρή επιδερμίδα. Πολλά από τα best sellers foundations δημιουργούν μία περίεργη “στρώση”, μεγαλώνουν τους πόρους και κάνουν το δέρμα ακόμα πιο ξηρό. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις ποιο θα επιλέξεις για να έχεις σίγουρα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην ξεχνάς ότι πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσεις την ενυδατική σου πριν- η οποία θα είναι συμβατή με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

 

Τι άλλο πρέπει να προσέξεις; Το face oil που μπορεί να βοηθάει την ξηρή επιδερμίδα σου, πολύ πιθανό να καταστρέψει την εφαρμογή του foundation σου. Από την άλλη, ένα primer θα ενισχύσει τη δράση της ενυδατικής! Ανακάλυψε παρακάτω ποια foundations είναι κατάλληλα για εσένα που έχεις αυτόν τον τύπο δέρματος. 

 

Charlotte’s Tilbury Beautiful skin make up Charlotte’s Tilbury Beautiful skin foundation

 

L’Oréal Paris True Match blendable make up

 foundation

 

Shiseido skin glow

 

Bobbi Brown intensive foundation serum

 

Dior Forever skin glow make up Dior Forever skin glow make up

 foundation

 

NARS light reflecting 

 

Givenchy prisme libre skin

 

Κεντρική φωτογραφία: mimiarr/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: mimiarr/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.