Home / Men  / Χρηστικά gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Χρηστικά gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Χρηστικά gadgets που θα λατρέψεις
Τα χρηστικά gadgets που θα θέλεις συνεχώς να χρησιμοποιείς.

Είναι έξυπνα, καινοτόμα και ήρθαν για να σου λύσουν τα χέρια, ο λόγος για τα χρηστικά gadgets που μας έκαναν εντύπωση αυτόν τον μήνα.

 

 

Για άψογη εμφάνιση κάθε στιγμή.

Βρίσκεσαι σε ταξίδι; Λέμε τώρα… υπό κανονικές συνθήκες. Βρίσκεσαι λοιπόν σε ένα ταξίδι επαγγελματικό και πρέπει να σιδερώσεις τα ρούχα σου γιατί έχεις ραντεβού με πελάτες. Ή ακόμη βρίσκεσαι στο σπίτι σου, δεν σου αρέσει το σίδερο, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να έχεις προσεγμένη εμφάνιση για ένα meeting στο zoom. Τι σου χρειάζεται; Το πολύ εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό Steamery Cirrus No. 2 Travel Steamer που σε βγάζει από την τσαλακωμένη θέση και σε κάνει ευπρεπή στο λεπτό. Το συγκεκριμένο gadget μεταφέρεται εύκολα, έχει ανοξείδωτη πλάκα για τέλειο αποτέλεσμα, απομακρύνει τους λεκέδες και τις οσμές και φρεσκάρει στη στιγμή τα ρούχα σας.

 

Χρηστικά gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Courtesy of Streamery.

 

 
Για να είσαι πάντα οργανωμένος.

Μία stylish τσάντα που χωράει μέσα τα πάντα είναι χρήσιμη σε όλους μας. Το Tech Pouch έχει το μέγεθος νεσεσέρ, πολλές έξυπνες και εργονομικές θήκες, είναι αδιάβροχο και σε βοηθά να έχεις όλα σου τα πράγματα οργανωμένα από καλώδια και tech συσκευές μέχρι το διαβατήριο και την ταυτότητά σου.

 

Χρηστικά gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Courtesy of Peak Design

 

Για ποιοτικό φωτισμό.

Ένα από τα gadgets που θα σε ενθουσιάσουν είναι και το Philips Somneo. Πρόκειται για ένα καινοτόμο φωτιστικό, elegant και έξυπνο, που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Μιμείται τη φυσική ανατολή και δύση του ηλίου, χαρίζοντας ανάλογο φως και σε συνδυασμό με τους απόλυτα χαλαρωτικούς ήχους που σου προσφέρει σε βοηθά να κοιμηθείς καλύτερα από ποτέ. Πλέον η ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σου θα είναι διαφορετική. Τέλος, φορτίζει εύκολα μέσω μιας ενσωματωμένης θύρας USB.

 

Courtesy of Philips

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!