Home / Men  / Grooming  / Ηθοποιοί που αναδεικνύουν επιτυχημένα το μουστάκι

Ηθοποιοί που αναδεικνύουν επιτυχημένα το μουστάκι

Ηθοποιοί που αναδεικνύουν επιτυχημένα το μουστάκι
5 ηθοποιοί που δείχνουν υπέροχοι με μουστάκι.

Πέντε ηθοποιοί και ποια η σχέση τους με το μουστάκι; Αν σκέφτεσαι και εσύ να αφήσεις, τότε η παρακάτω λίστα θα σε εμπνεύσει. Συγκεντρώσαμε 5 άνδρες του Hollywood που έχουν μουστάκι και τους πάει πολύ!

 

Tom Selleck.

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood. Σε πολλούς, στους νεότερους κυρίως, είναι γνωστός ως ο Richard, φίλος της Μόνικα στη σειρά Friends. Ο Tom Selleck είναι μία επιβλητική παρουσία στο Hollywood που ανέκαθεν είχε μουστάκι. Ίσως δεν τον έχουμε δει ποτέ χωρίς αυτό και όχι άδικα. Το μουστάκι του πάει περίφημα, και αναδεικνύει υπέροχα τα έντονα μάτια και φρύδια του.

 

Ηθοποιοί που αναδεικνύουν επιτυχημένα το μουστάκι

Το μουστάκι είναι σήμα κατατεθέν του.

 

 

Johnny Depp.

Για τις ανάγκες του ρόλου του στο φιλμ “Murder On The Orient Express” ο Johnny Depp άφησε ένα λεπτό μουστάκι που του άλλαξε εντελώς το στυλ. Σκοπός ήταν φυσικά να αποπνέει με το look του τη δεκαετία του ’30. Το απόλυτα περιποιημένο του μουστάκι έρχεται σε τέλεια ισορροπία με το υπόλοιπο στυλ του, που αποφάσισε μάλιστα να κρατήσει και μετά το πέρας των γυρισμάτων. Εδώ τον βλέπουμε σε πρεμιέρα της ταινίας.

 

Ηθοποιοί που αναδεικνύουν επιτυχημένα το μουστάκι

 

 

Henry Cavill.

O γοητευτικός ηθοποιός Henry Cavill, διάσημος για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά του Netflix, The Witcher, είναι ένας από τους διάσημους άνδρες που υποστηρίζει καταπληκτικά το μουστάκι. Ο ηθοποιός έχει μάλιστα πυκνό μουστάκι, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Αν και έχει δοκιμάσει πολλά grooming looks που του πάνε εξίσου, εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τον προτιμούμε με μουστάκι. 

 

 

Jack Black.

Σε μία από τις πιο προσεγμένες εμφανίσεις τους ο Jack Black μας δείχνει πως μπορεί να έχει εντελώς διαφορετικό look από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει στις διάφορες ταινίες. Το μουστάκι του δίνει ένα πιο formal ύφος και του χαρίζει μία κάποια σοβαρότητα.

 

 

 

Milo Ventimiglia.

Ο Milo Ventimiglia είναι από τις περιπτώσεις των ανδρών που αποφασίζουν να αφήσουν μουστάκι και προς έκπληξη όλων, του πάει γάντι. Αλλάζει ριζικά την εικόνα του και του χαρίζει έναν σέξι και συνάμα σοβαρό χαρακτήρα.

 

Ηθοποιοί που αναδεικνύουν επιτυχημένα το μουστάκι

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!