Home / Beauty  / Το Viva Glam lipstick της MAC υπό τη ματιά του Keith Haring για καλό σκοπό

Το Viva Glam lipstick της MAC υπό τη ματιά του Keith Haring για καλό σκοπό

Η ολοκαίνουργια εμφάνιση του Viva Glam lipstick των MAC Cosmetics τιμάει το έργο του αείμνηστου καλλιτέχνη Keith Haring.

 

Τα MAC Cosmetics συνεργάζονται με το ίδρυμα του καλλιτέχνη Keith Haring, ανανεώνοντας το signature Viva Glam lipstick. Η συσκευασία του προϊόντος διακοσμείται από τα εμβληματικά γραφικά του αείμνηστου καλλιτέχνη Keith Haring. Για να τιμηθεί η κληρονομιά του Haring, τα νέα κραγιόν έρχονται στις ζωηρές αποχρώσεις του κόκκινου, μπλε και κίτρινου.

 

Courtesy of MAC Cosmetics

 

Πίσω από την καμπάνια κρύβεται και ένας άλλος σκοπός. Στη δεκαετία του 90, όπου και παρατηρήθηκε η κορύφωση του ιού AIDS κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η καμπάνια Viva Glam, η οποία ενίσχυσε περισσότερους από 1.800 οργανισμούς στον κόσμο. Σήμερα, η εταιρεία καλλυντικών δεσμεύεται να παραχωρήσει τα έσοδα της καινούργιας καμπάνιας για τον ίδιο σκοπό.

 

Courtesy of MAC Cosmetics

 

“Η φετινή εκστρατεία είναι τόσο σημαντική καθώς σηματοδοτεί 40 χρόνια από το πρώτο αναφερόμενο κρούσμα AIDS από το CDC, το οποίο μας δείχνει τα βήματα που έχουν γίνει προς την καταπολέμηση της επιδημίας HIV/AIDS. Μας τιμά ιδιαίτερα που το Ίδρυμα Keith Haring συμφώνησε να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για να προωθήσει την αποστολή του Keith να χρησιμοποιεί την τέχνη για να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές για όσους χρειάζονται υποστήριξη. Είμαστε περήφανοι που η εμβληματική τέχνη και η φιλανθρωπία του συνεχίζονται μέσω του VIVA GLAM” , δήλωσε ο Drew Elliot, global creative director των MAC.

 

Courtesy of MAC Cosmetics

 

Photo credits: Bryce Anderson

www.maccosmetics.gr

Courtesy of MAC Cosmetics

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.