Home / Family  / Το Thessaloniki Buskers Festival 2023 επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Το Thessaloniki Buskers Festival 2023 επιστρέφει τον Σεπτέμβριο

Buskers festival
Το πολύχρωμο και πολυθεματικό Thessaloniki Buskers Festival 2023 έρχεται να γεμίσει τη Νέα Παραλία με μουσικές, χορό, φωνές, ακροβατικά, τσίρκο, παντομίμα, εναέριο χορό, μαριονέτες, θέατρο σκιών και ταχυδακτυλουργικές επιδείξεις.

 

Οι ανοιχτές εκδηλώσεις Buskers, σε σημεία της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης,.θα πραγματοποιηθούν στις 1, 2 & 3 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού.

 

buskers a

 

Street artists από την Ελλάδα και το εξωτερικό έρχονται στη Νέα Παραλία.για να παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική πολυσυλλεκτική εμπειρία. Μουσική, θέατρο, χορός,.αλλά και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο,.μαριονέτες, θέατρο σκιών, παντομίμα, Stand up comedy,.σύγχρονο τσίρκο, ταχυδακτυλουργικές επιδείξεις και επιδείξεις δεξιοτεχνίας.από πλανόδιους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.θα μετατρέψουν τη Νέα Παραλία σε σημείο συνάντησης για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

 

Οι εκδηλώσεις του Thessaloniki Buskers Festival 2023 θα αποτελέσουν το μέσο αφήγησης των πιο όμορφων καλοκαιρινών ιστοριών, στο πιο όμορφο σημείο της Θεσσαλονίκης.

 

Συνδυάζοντας την τέχνη του εναέριου χορού, του θεάτρου δρόμου και την τέχνη του τσίρκου γεννιέται ένα μοναδικό στο είδος του θέαμα που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Μια περιπλάνηση μέσα από τις μεταμορφώσεις της φύσης και των ανθρώπων. Ένα ταξίδι στις 4 εποχές, όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά και όπως τις βιώνουμε στις μέρες μας.

 

 

Εναέριοι ακροβάτες, ισορροπιστές, σχοινοβάτες, μουσικοί και καλλιτέχνες του δρόμου αφηγούνται μια σαγηνευτική ιστορία και μας καλούν να αναρωτηθούμε τι είναι αυτό που αλλάζει γύρω μας και πώς εμείς ανταποκρινόμαστε σε αυτήν την αλλαγή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ.

 

All photos: Buskers Festival Greece

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin