Home / Good Life  / Art & Culture  / Το “Poor Things” σε ανοιχτή πρεμιέρα στο Ολύμπιον!

Το “Poor Things” σε ανοιχτή πρεμιέρα στο Ολύμπιον!

Σε μία μοναδική ανοιχτή πρεμιέρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι στο Ολύμπιον τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, “Poor Things”.

Aυτή την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, η Searchlight, η Feelgood και τo Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. παρουσιάζουν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου,.η οποία απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στο πρόσφατο 80ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

 

Μάλιστα,πριν την έναρξη της προβολής σε ζωντανή σύνδεση με την Αθήνα και την ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση,.θα μεταδοθεί live η παρουσίαση του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και της πρωταγωνίστριας της ταινίας Έμα Στόουν.

 

 

Η είσοδος στην προβολή του Poor Things στο Ολύμπιον θα είναι ελεύθερη για το κοινό,.με την έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από την πλατφόρμα του more.com.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί μία μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Άλασντερ Τζέιμς Γκρέι,. με πρωταγωνιστές τους Έμα Στόουν, Μαρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφό. Συνδυάζει την επιστημονική φαντασία, την ταινία εποχής, την ερωτική περιπέτεια και τη μαύρη κωμωδία,.σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται στη βικτωριανή εποχή, εκπέμποντας ένα μήνυμα διαχρονικό.

 

Σαν μια ιδιάζουσα παραλλαγή του κλασικού “Φρανκενστάιν” -αλλά με γυναικείο πρόσημο- ο ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης πλάθει μια ιστορία σεξουαλικής, αισθητικής και κοινωνικής χειραφέτησης.

 

 

Η ταινία “Poor Things” θα ξεκινήσει να προβάλλεται κανονικά.στις αίθουσες από την 1η Ιανουαρίου 2024 από τη Feelgood.

 

Για το κοινό της Θεσσαλονίκης, εκτός από τις 17/12, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2023,.θα πραγματοποιηθούν ειδικές preview προβολές της ταινίας στους κινηματογράφους Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας.

 

Κινηματογραφόφιλοι αυτά είναι τα δικά σας Χριστούγεννα!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath