Home / Good Life  / Η Anne-Sophie Pic και το νέο Monsieur Dior στην Ιαπωνία

Η Anne-Sophie Pic και το νέο Monsieur Dior στην Ιαπωνία

Dior Chef
Η Dior και η Anne-Sophie Pic, η πλέον βραβευμένη με αστέρια Michelin γυναίκα chef στον κόσμο, ετοιμάζονται να ανοίξουν ένα νέο εστιατόριο Monsieur Dior στην Ιαπωνία!

 

Η Pic θα διευθύνει το νέο εστιατόριο Monsieur Dior, που θα ανοίξει στην Οσάκα το 2025. Στο μεταξύ, οι ταξιδιώτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Kansai.μπορούν να δοκιμάσουν επιλογές από κέικ και αρτοσκευάσματα της chef,.διακοσμημένα με χαρακτηριστικά μοτίβα, εμπνευσμένα από τα αρχεία του ιδρυτή του οίκου μόδας, Christian Dior. Οι γλυκές απολαύσεις κυκλοφόρησαν την Παρασκευή.στο πρώτο Café Dior της Ιαπωνίας, δίπλα στη νέα μπουτίκ στο Terminal 2. Ιαπωνία

 

Ιαπωνία

 

«Ο Christian Dior είναι αδιαμφισβήτητα ο couturier του γυναικείου ιδεώδους. Εξυψώνει τις γυναίκες μέσα από τις καμπυλωτές γραμμές των μοναδικών του δημιουργιών. Ως γυναίκα chef, αυτή η ευαισθησία με συγκινεί και είμαι περήφανη που γιορτάζω τη γαλλική κομψότητα.και το savoir-faire μέσω αυτής της συμμαχίας», δήλωσε η Pic.

 

Η Dior διαθέτει ακόμα ένα εστιατόριο Monsieur στο Παρίσι, το οποίο διευθύνει ο Γάλλος σεφ Jean Imbert, αλλά και διάφορα Café Dior στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία. Από την άλλη, η Pic έχει εννέα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με τρία αστέρια Michelin “Restaurant Pic” στη Valence της Γαλλίας και των “La Dame de Pic” σε Παρίσι, Λονδίνο, Σιγκαπούρη και Ντουμπάι.

 

 

«Αυτή η μοναδική συνάντηση δύο βασιλείων αριστείας της Γαλλικής art de vivre,.θα εξελιχθεί μέσα στο πέρας των χρόνων, εποχών και νέων projects που θα έρθουν», ανακοίνωσε η Dior.

 

All photos: LAORA QUEYRAS/COURTESY OF DIOR