Home / Men  / Grooming  / Το Pleasing του Harry Styles κυκλοφορεί τα πρώτα του αρώματα!

Το Pleasing του Harry Styles κυκλοφορεί τα πρώτα του αρώματα!

Pleasing
Το beauty brand του Harry Styles, το Pleasing, επεκτείνει τη γκάμα του, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία των πρώτων αρωμάτων!

 

Από την ίδρυσή του τον Νοέμβριο του 2021, το beauty brand Pleasing του Harry Styles, είχε επικεντρωθεί σε βερνίκια νυχιών και beauty products όπως lip balm, serum και ενυδατικές. Οι συλλογές αυτές συνοδεύονταν και με άλλα κομμάτια, όπως ρούχα και αξεσουάρ. Το τελευταίο εγχείρημα του καλλιτέχνη επικεντρώενται σε μία μεγάλη κίνηση, την κυκλοφορία αρωμάτων. Πρόκειται να παρουσιαστούν τρίες νέες δημιουργίες με τίτλους: Closeness, Rivulets και Bright and hot. Το beauty brand του Harry Styles, το, επεκτείνει τη γκάμα του, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία των πρώτων αρωμάτων!

Τα νέα αρώματα του Pleasing από τον Harry Styles δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον κατασκευαστή αρωμάτων.Robertet και πρόκειται να κυκλοφορήσουν αυτόν τον Οκτώβριο. Ούσα μία επωνυμία που είναι βαθιά ριζωμένη στην εξερεύνηση του χρώματος, της συναισθηματικής αφήγησης και των συναισθηματικών εμπειριών, τα αρώματα είναι μία στρατηγική κίνηση για να επεκταθεί και σε αυτήν την κατηγορία. Πέρα από την ηλεκτρονική κυκλοφορία στο official site του Pleasing, ο Harry Styles σκοπεύει να φέρει τα πρώτα αρώματά του και σε μεγάλα καταστήματα λιανικής. Αναμένουμε! Το beauty brand του Harry Styles, το  επεκτείνει τη γκάμα του, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία των πρώτων αρωμάτων!

www.pleasing.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.