Home / Men  / Η Men AW23 collection της Η&M σηματοδοτεί μία νέα εποχή!

Η Men AW23 collection της Η&M σηματοδοτεί μία νέα εποχή!

Η H&M Men AW 23 συλλογή κυκλοφόρησε και σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το brand! Εμβαθύνει περισσότερο στην ανδρική μόδα και την απογειώνει!

 

 

Από 14 Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμη η H&M Men AW23 συλλογή, που εισάγει το γνωστό brand σε μία νέα και πιο ενημερωμένη εποχή. Η νέα ανδρική μόδα φέρνει στο πρόσκηνιο εκλεπτυσμένα μάλλινα παλτό, κομψά δερμάτινα μπουφάν και πολυτελή πλεκτά. Δίνει ένα αξιοθαύμαστο νεύμα στη δημοφιλή τάση του quiet luxury, προσφέροντας κομψά και προσιτά κομμάτια σε πιο προσιτές τιμές. Ωστόσο, τα μοντέρνα και elevated στοιχεία δίνουν ένα προβάδισμα στην H&M και την οδηγεί στο να χαρακτηρίσει τη νέα συλλογή ηχηρή πολυτέλεια- και όχι ήσυχη. 

 

 

“Το tailoring και το sartorial περνούν την πολυαναμενόμενη στιγμή της ανόδους τους, καθώς εδώ και δύο χρόνια βρίσκονταν στην ομίχλη του street wear. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη λαχτάρα για να ανανεώσουμε με κομψότητα την καθημερινή γκαρνταρόμπα μας. Αυτή η συλλογή ικανοποιεί αυτήν την επιθυμία”, δήλωσε ο Ross Lydon, Head of Design της H&M Man. 

Minimal, ακριβή, διαχρονικά και μεταβατικά ενδύματα συνθέτουν τη Men AW23 collection. Οι χαλαρές σιλουέτες κάνουν τη συλλογή άνετη και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση. Statement κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις που θα δώσουν εκλεπτυσμένη κομψότητα ακόμα και στις πιο καθημερινές εμφανίσεις σας. Ανακαλύψτε την και δώστε το στυλ σας αυτό που ψάχνετε!

Men AW23

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.