Home / Fashion  / Το Gucci Vault ενώνει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο!

Το Gucci Vault ενώνει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο!

Ο ιταλικός οίκος παρουσίασε το νέο του τμήμα φέτος- με τίτλο.Gucci Vault-, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ψηφιακού με φυσικού κόσμου.

 

 

Νωρίτερα φέτος, το γνωστό luxury brand παρουσίασε τη νέα του πρωτοβουλία με σκοπό να συγκεντρώσει αναδυόμενους σχεδιαστές που θα εξερευνήσουν τα αρχεία του Maison, δίνοντας τους νέα μορφή. Το Gucci Vault, όπως ονομάστηκε, σκοπεύει να γεφυρώσει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Μετά τη συνεργασία με το EGONlab και τη Vans, ενώνει τις δυνάμεις του με το brand Barbour, κυκλοφορώντας μία ρομαντική συλλογή.

Το Βρετανικό brand, γνωστό για τα εξωτερικά ενδύματά του, δίνει ένα κλασικό στυλ στην ταυτότητά του και επαναχρησιμοποιεί τα υφάσματα της Gucci. Δημιούργησε συλλεκτικά αντικείμενα που υποστηρίζουν τη μοναδική προσαρμογή. Η συλλογή περιλαμβάνει οκτώ unisex μπουφάν και τρία giletes, αναδεικνύοντας βασικά Gucci θέματα όπως Flora, Equestrianism, English Gardens και Evening. Κάθε κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου από υφάσματα του οίκου. Κάθε κομμάτι είναι εξ ολοκλήρου από υφάσματα του οίκου.

Για παράδειγμα “πεταμένες” Gucci τσάντες συνέθεσαν το εμβληματικό Bedeale σακάκι, το οποίο κυκλοφορεί σε ένα oversized μέγεθος. Ανθισμένα floral, μεταξωτές κουκούλες, βελούδινες υφές και elevated ραφές χαρακτηρίζουν το τρίτο drop του Gucci Vault. Η συλλογή είναι διαθέσιμη τώρα μέσα από το official site του γνωστού οίκου. Η συλλογή είναι διαθέσιμη τώρα μέσα από το official site του γνωστού οίκου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.