Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Melissa A.R είναι η επιτομή του French style!

Η Melissa A.R είναι η επιτομή του French style!

Melissa

Η Melissa A.R- aka mimiarr- είναι το French girl που πρέπει να ακολουθήσεις. Το Inspo της είναι φανταστικό!

 

Πάντα οι Γαλλίδες θα είναι από τα μεγαλύτερα Inspo μας! Τα French girls ξέρουν πώς να δημιουργούν υπέροχα outfits, αλλά και να δίνουν το πιο aesthetic inspo. Μία από αυτές είναι η Melissa A.R, η οποία μας εντυπωσίασε μέσα από το υπέροχο content της. Δημιουργεί stylish και τόσο κομψά outfits τα οποία συνδυάζει με τις πιο όμορφες γωνιές του Παρισιού. Οι φωτογραφίες της αντανακλούν τη μοναδική αισθητική της Γαλλικής πρωτεύουσας και εμείς δε σταματούμε να εμπνεόμαστε!. Οι φωτογραφίες της αντανακλούν τη μοναδική αισθητική της Γαλλικής πρωτεύουσας και εμείς δε σταματούμε να εμπνεόμαστε!

 

Μάλιστα, η ίδια έχει και έναν ακόμα λογαριασμό με τον οποίο μοιράζεται περισσότερο inspo, το οποίο δεν έρχεται μόνο από την ίδια. Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα στο προφίλ της, συγκεντρώσαμε εκπληκτικά outfits, τα οποία αναδεικνύονται από content που συνδυάζει μόδα, τέχνη και αρχιτεκτονική. Ποιο από τα posts που ξεχωρίσαμε σας αρέσει περισσότερο; Μάλιστα, η ίδια έχει και έναν ακόμα λογαριασμό με τον οποίο μοιράζεται περισσότερο inspo, το οποίο δεν έρχεται μόνο από την ίδια

French girls do it always better!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagra: mimiarr All photos source Instagra: mimiarr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.