Home / Fashion  / Η νέα συλλογή της GANT υμνεί το american style

Η νέα συλλογή της GANT υμνεί το american style

GANT

Η FW23 συλλογή της GANT “βλέπει” με μια σύγχρονη ματιά την εκλεπτυσμένη αμερικανική αθλητική ένδυση, αντλώντας έμπνευση από την pop κουλτούρα των 80s και των 90s.

 

“Με τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 αποσκοπούμε στην εδραίωση του GANT look μέσα.από έναν χαρακτηριστικό συνδυασμό vintage αισθητικής και μοντέρνων κομματιών. Τις τελευταίες σεζόν επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση του στυλ μας και σε αυτό που ξέρουμε ότι είμαστε καλοί – στο styling soft tailoring σε συνδυασμό με την preppy αμερικανική.αθλητική ένδυση”, αναφέρει ο Christopher Bastin, Creative Director της GANT.

 

GANT

 

Αντλώντας έμπνευση από την Αμερικανική ακαδημαϊκή.κοινότητα, η FW23 συλλογή της GANT περιλαμβάνει ένα iconic varsity και κορυφαία κομμάτια αθλητικής ένδυσης με έναν αυθεντικό συνδυασμό χρωμάτων της Ivy League. Οι χαλαρές, casual γραμμές τονίζονται, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επιρροή που δέχτηκε το κορυφαίο fashion brand από τη δεκαετία του ’90. Τα καρό μοτίβα Argyle και Prince of Wales αναμειγνύονται με worn-in, “φθαρμένες” λεπτομέρειες.

 

  GANT  

 

Η Αμερικανική αθλητική ένδυση συναντά την κομψότητα της Νέας Υόρκης. Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια αίγλη της δεκαετίας του ’80 και την cool αισθητική της δεκαετίας του ’90,.η GANT χρησιμοποιεί πολυτελείς πρώτες ύλες, για να δώσει μια αισθησιακή πινελιά στα κλασικά αθλητικά ρούχα.

 

Τα βασικά ανδρικά κομμάτια περιλαμβάνουν ένα σακάκι varsity με φθαρμένες λεπτομέρειες και ένα two-piece κοστούμι με σεταρισμένο πανωφόρι. Στη γυναικεία συλλογή, οι συνδυασμοί είναι πάλι στο επίκεντρο – από τα καρό μάλλινα σε φθινοπωρινά χρώματα μέχρι και το μακρύ shearling παλτό με αέρα από τη δεκαετία του ’80, που αποτελεί την επιτομή του στυλ. Τα premium πουκάμισα παραμένουν στο επίκεντρο και αυτής της συλλογής,.επιβεβαιώνοντας πως αποτελούν ένα πραγματικό GANT icon.

 

GANT  

 

Ο συνδυασμός χρωμάτων σε όλη τη συλλογή παραμένει ουδέτερος,.με το καμηλό και το γκρι-μπεζ να βρίσκονται δίπλα στο κλασικό μαύρο, το μπορντό και το navy μπλε,.ενώ οι ζεστές χακί-πράσινες αποχρώσεις προσθέτουν ένα φθινοπωρινό βάθος.

 

Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης GANT διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Notos Com Holdings.

 

gr.gant.com

Fb: @GANTGreece

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada