Home / Men  / Το gadget που θα σε χαλαρώσει στη στιγμή

Το gadget που θα σε χαλαρώσει στη στιγμή

Το gadget που θα σε χαλαρώσει στη στιγμή
Μια συσκευή που θα σε χαλαρώσει και θα σου προσφέρει ευεξία. 

Βρήκαμε τη συσκευή μασάζ που θα σε χαλαρώσει, παρέχοντάς σου υπέροχο μασάζ shiatsu. Αν έχεις ανάγκη από μασάζ και νιώθεις πως ο λαιμός σου ιδιαίτερα είναι σφιγμένος και χρειάζεται να αποσυμπιεστεί, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο gadget.

 

Το gadget που θα σε χαλαρώσει στη στιγμή

Το gadget που θα σε χαλαρώσει αμέσως. Εσύ απλά τοποθετείς τη συσκευή στην περιοχή που σε πονά, πατάς ένα κουμπάκι, διαλέγεις το πρόγραμμα που θέλεις και απολαμβάνεις ένα θεραπευτικό και αναλγητικό μασάζ.  

 

 

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από αποσυμπίεση και χαλάρωση. Όλοι μας θέλουμε να νιώθουμε το αίσθημα ευεξίας και υγείας. Η καθημερινότητα μας επιβαρύνει και αν μάλιστα κάνουμε κάποιο επάγγελμα που μας “αναγκάζει” να είμαστε καθισμένοι μπροστά από έναν υπολογιστή, τότε επιβαρύνουμε σημαντικά τον σβέρκο μας. Μήπως το μασάζ είναι η λύση;

 

Courtesy of truMedic

 

Αυτή η θερμαινόμενη συσκευή μασάζ -έχει κατοχυρώσει μάλιστα πατέντα ευρεσιτεχνίας- θα σου χαρίσει επαγγελματικό μασάζ στον αυχένα και στην πλάτη σου, στα δύο σημεία του σώματος που πλήττονται περισσότερο από καθιστική εργασία.

Η Magic Hands truShiatsu χρησιμοποιεί τέσσερις ισχυρούς κόμβους μασάζ που παρέχουν ανακούφιση υψηλής απόδοσης από δυσάρεστους πόνους. Πρόκειται για ένα απολαυστικό και ταυτόχρονα ισχυρό μασάζ που θα νομίζεις πως στο κάνουν ανθρώπινα χέρια!

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!