Home / Men  / Grooming  / Προσάρμοσε την περιποίησή σου στις καλοκαιρινές ανάγκες

Προσάρμοσε την περιποίησή σου στις καλοκαιρινές ανάγκες

Προσάρμοσε την περιποίησή σου στις καλοκαιρινές ανάγκες
Ποιες είναι οι grooming ανάγκες σου το καλοκαίρι; Τι είναι καλό να αλλάξεις στην περιποίησή σου για να είναι πιο αποτελεσματική; Part 2

Ποιες ανάγκες έχει το σώμα σου και το πρόσωπό σου το καλοκαίρι και πώς να προσαρμόσεις την περιποίησή σου ώστε να είσαι λαμπερός και πάνω από όλα υγιής; Σου έχουμε όλες τις απαντήσεις. 

 

 

Προσάρμοσε την περιποίησή σου στις καλοκαιρινές ανάγκες

Καλοκαιράκι: Ώρα για παγωτό, δροσερές βουτιές και προσαρμοσμένη περιποίηση στις νέες ανάγκες του προσώπου και του σώματός σου.

 

 

Ενυδάτωση μετά το μπάνιο.

Μετά τη θάλασσα ή την πισίνα, μετά την έκθεση στον ήλιο το δέρμα σου “φωνάζει” για ενυδάτωση. Μια after sun λοσιόν, σού είναι απόλυτα απαραίτητη το καλοκαίρι. Άπλωσε μια γενναία ποσότητα σε πρόσωπο και σώμα και άφησέ την να ωφελήσει το δέρμα σου. Η λοσιόν αναπλάθει την επιδερμίδα, την ενυδατώνει σε βάθος και την αναζωογονεί.

 

Κάνε οπωσδήποτε μάσκα προσώπου.

Η έκθεση στον ήλιο, το αλάτι και οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν την επιδερμίδα σου να διψά για φροντίδα. Εκτός από την ενυδατική σου κρέμα, το φυσικό σου λαδάκι και το after sun καλό είναι να κάνεις και μια φυσική μάσκα περίπου μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Μια καλή ιδέα είναι να κάνεις μάσκα με αγγούρι και ασπράδι αυγού για πολύ βαθιά ενυδάτωση.

 

Ξεφορτώσου τα νεκρά κύτταρα με scrub.

Το καλοκαίρι ιδρώνεις πολύ και συχνά η ατμόσφαιρα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου. Ως εκ τούτου οφείλεις να την καθαρίσεις καλά και να απαλλαχθείς από τα νεκρά κύτταρα. Στην προσπάθειά σου αυτή θα σε βοηθήσει αφενός ένα απολεπιστικό προϊόν και αφετέρου ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου.

Μην παραλείπεις να κάνεις scrub και στο σώμα σου, ακολουθώντας κυκλικές απαλές κινήσεις.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!