Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Το family workout θα γίνει η αγαπημένη σου οικογενειακή δραστηριότητα!

Το family workout θα γίνει η αγαπημένη σου οικογενειακή δραστηριότητα!

family workout
Αν θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο παρέα με την οικογένειά σου, αλλά και να εντάξεις την άσκηση μέσα στην καθημερινότητά σου, υπάρχει λύση! Το family workout έρχεται να δημιουργήσει αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, με οδηγό έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής!

 

Οι σύγχρονες απαιτήσεις της καθημερινότητας συχνά μας φέρνουν σε διλήμματα,.τα οποία αφορούν στη διαχείριση του χρόνου που έχουμε μέσα στην ημέρα. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις πολλές φορές εμποδίζουν τη δημιουργία, αλλά και την τήρηση μίας παραδοσιακής ρουτίνας γυμναστικής. Ωστόσο, το family workout έρχεται να σου δώσει τη λύση,.δημιουργώντας ένα νέο μοτίβο άσκησης,.που μπορεί να συμπεριλάβει όλα τα μέλη της οικογένειας!

 

Ποια είναι τα οφέλη του family workout;

Εκτός από τα οφέλη που έχει η άσκηση για τον οργανισμό, το family workout βοηθάει τους γονείς.να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, βοηθώντας τα να αποκτήσουν υγιείς συνήθειες.

 

 
Family workout για κάθε ηλικία!

 

3 έως 5 ετών

Τα παιδιά σε αυτό το ηλικιακό φάσμα πρέπει να είναι δραστήρια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μία βόλτα στο πάρκο, παίζοντας παιχνίδια με μπάλα, ή ακόμα και μουσικοχορευτικά παιχνίδια μέσα στο σπίτι, θα σας βοηθήσουν να μείνετε σε φόρμα, ενώ, παράλληλα, θα βοηθήσουν τα μικρά σας να εκτονώσουν την ενέργειά τους!

6 έως 10 ετών

Σύμφωνα με το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών), τα παιδιά από 6 έως και 10 ετών χρειάζονται συνολικά 60 λεπτά σωματικής άσκησης την ημέρα, τα οποία μπορούν να μοιραστούν μέσα στο 24ωρο. Αν έχετε παιδί που ανήκει σε αυτό το ηλικιακό φάσμα, τότε δοκιμάστε οικογενειακές δραστηριότητες όπως το ποδήλατο, το κολύμπι, το ποδόσφαιρο, ακόμα και εξειδικευμένες ασκήσεις yoga στο σπίτι!

10+

Αν έχετε παιδιά άνω των 10 ετών, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μορφές άσκησης, όπως η πεζοπορία, το τρέξιμο, η ποδηλασία, ενώ, ακόμα, μπορείτε με έξυπνους τρόπους να μετατρέψετε μερικές από τις δουλειές του σπιτιού σε μία διασκεδαστική μορφή άσκησης!

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada