Home / Beauty  / Εσείς χρησιμοποιείτε body serum;

Εσείς χρησιμοποιείτε body serum;

body serum
Για κάποιες επιδερμίδες μία ενυδατική ή ένα body lotion δεν είναι αρκετά. Και εδώ έρχεται το body serum για να ενισχύσει τη λειτουργία τους και να δώσει την ενυδάτωση που χρειάζεται.

 

Δίνοντας πολύ μεγαλύτερη έμφαση στη φροντίδα του προσώπου, είναι αναμενόμενο να μη γνωρίζουμε ή να μην είμαστε συμφιλιωμένοι με το body serum. Ο ορός σώματος έρχεται να δώσει την υγρασία που χρειάζονται οι επιδερμίδες που δεν “ξεδιψούν” με μία απλή ενυδατική ή με ένα body lotion. Παράλληλα, πέρα από την ενυδάτωση θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κηλίδων και των δισχρωμιών.

 

Το body serum αξίζει μία θέση στο body care σας, εξαιτίας την παρουσία των τόσο δραστικών συστατικών. Φτάνουν στον επιδερμικό φραγμό, ενεργοποιούν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος. Εφαρμόζοντας λίγες σταγόνες μετά την ενυδατική κρέμα σας θα δείτε το πόσο υπέροχη και υγιής θα είναι η επιδερμίδα σας.

 
Αυτά είναι μερικά τα body serums που έχουν ξεχωρίσει φέτος και αξίζουν μία θέση στη ρουτίνα περιποίησης σας. 

 

Renew plus erum από Clarins
body serum

Sephora

 

5% niacinamide  serum από Paula’s Choice
Night body serum από Moroccanoil

 

V drops balancing serum από Dr. Barbara Sturm
body serum

attica

 

Κεντρική φωτογραφία: Hanna schonberg/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: Hanna schonberg/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.