Home / Beauty  / Το butterfly haircut είναι το πιο ρομαντικό της σεζόν!

Το butterfly haircut είναι το πιο ρομαντικό της σεζόν!

butterfly haircut
Είτε έχετε μακριά μαλλιά, είτε κοντά, το butterfly haircut αξίζει την προσοχής σας. Ένα ρομαντικό κούρεμα που είναι ένα από τα hottest της σεζόν.

 

Αν θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας και έχετε επιλέξει να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό κούρεμα, μία από τις μεγαλύτερες stars at the moment σας έχει τη λύση. Η Zendaya υιοθέτησε το butterfly haircut, στη bob μορφή του. Αμέσως κατάφερε να το καθιερώσει ως ένα από τα hottest κουρέματα αυτού του φθινοπώρου.  Ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας και τα μαλλιά σας θα υιοθετήσετε και την κατάλληλη εκδοχή.

 

Δεν υπάρχει περιορισμός σε σχέση με το μήκος, καθώς το butterfly haircut ταιριάζει και σε μακριά. Ωστόσο είναι προτιμότερο να έχετε πυκνά μαλλιά, ώστε να αναδειχθεί καλύτερα. Με το butterfly haircut προστίθεται όγκος, που θυμίζει τα πλούσια μαλλιά από τη δεκαετία των.70s, και οι αφέλειες αγκαλιάζουν τα ζυγωματικά. Εφαρμόζονται και κοντύτερα στρώματα και αφέλειες στο μπροστινό μέρος για να δημιουργείται η αίσθηση της κίνησης. Ένα παιχνιδιάρικο και ρομαντικό κούρεμα που θα σας ανανεώσει! Για να εξασφαλίσετε την καθημερινή επιτυχία του hairstyle σας, επιλέξτε μία στρόγγυλη βούρτσα και ένα προϊόν styling για όγκο. Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας, καθώς κάθε τρίχα στρώνει διαφορετικά. 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.