Home / Beauty  / Η KIKO Milano δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία στα looks μας

Η KIKO Milano δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία στα looks μας

KIKO
Η KIKO Milano κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή της “Create Your Balance”, εμπνέοντάς μας να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε look, για να αναδείξουμε την όποια πλευρά του εαυτού μας.

 

Το ιταλικό beauty brand KIKO Milano μάς προσκαλεί να βρούμε την ισορροπία μας, μεταξύ της σωστής ενέργειας και της χαλάρωσης. Με τη νέα συλλογή Create Your Balace”, το beauty brand μάς βοηθάει να δημιουργήσουμε.μία ατελείωτη σειρά από εμφανίσεις, που αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή μας σε κάθε περίσταση.

 

 

Η “Create Your Balance” αποτελείται από μία πλήρη σειρά προϊόντων μακιγιάζ,.περιποίησης δέρματος, καθώς και από αξεσουάρ. Κάθε προϊόν είναι κατασκευασμένο από κλινικά ελεγμένες φόρμουλες, εμπλουτισμένες με δυναμωτικά συστατικά, όπως εκχύλισμα καφέ,.αλλά και καταπραϋντικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα χαμομηλιού. Παράλληλα, η φόρμουλά τους χαρακτηρίζεται από ευγενείς υφές και ήπια αρώματα,.με σκοπό να μας χαρίσουν μέσα στην ημέρα μας μερικές πολύτιμες στιγμές ευεξίας.

 

 

Η νέα συλλογή της KIKO Milano σχεδιάστηκε για να αναδείξει τη μοναδικότητά μας. Ο ισχυρός συνδυασμός χρωμάτων, υφών και συστατικών θα μας εμπνεύσει να δημιουργήσουμε το look σας, “βγάζοντας” προς τα έξω όποια πλευρά του εαυτού μας θέλουμε. Τα ενεργά συστατικά της προσφέρουν μαλακτικές ή ενισχυτικές ιδιότητες, για να εξασφαλίσουμε την ισορροπία που χρειαζόμαστε, ενώ οι συνδυασμοί αποχρώσεων μάς επιτρέπουν να “ανεβάσουμε” την ένταση ή να την κρατήσουμε σε χαμηλούς τόνους. Όσο για τις συσκευασίες, αυτές κινούνται σε βαθιές, ζεστές μαργαριταρένιες πορτοκαλί ή δροσερές, ματ ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις.

 

www.kikomilano.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada