Home / Beauty  / Τα Chocolate chrome nails είναι το πιο trending fall nail trend!

Τα Chocolate chrome nails είναι το πιο trending fall nail trend!

Chocolate chrome nails
Το καφέ έχει γίνει το πιο αγαπημένο χρώμα του φετινού φθινοπώρου. Η brown mania που κυριαρχεί ανέδειξε ένα φανταστικό nail trend. Τα τόσο κομψά chocolate chrome nails είναι η πιο ιδανική επιλογή!

 

Γκρι, μαύρο και καφέ υμνούνται από το φετινό fall inspo μας! Οι neutral αποχρώσεις δημιουργούν το πιο εκπληκτικό look! Όλη αυτή η αδυναμία των fashion girls στα συγκεκριμένα χρώματα μάς έδωσαν και το κατάλληλο nail inspo! Το καφέ, το χρώμα της σοκολάτας, αποτέλεσε τη βάση για το πιο trending fall nail trend του 2023. Τα Chocolate chrome nails– τα καφέ νύχια με την ακαταμάχητη γυαλάδα- θα είναι παντού τους επόμενους μήνες και εμείς έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού για να τα δοκιμάσουμε! 

https://www.tiktok.com/@amiristudio/video/7181560954428083457

Ακόμα και η φανταστική Blake Lively υπέκυψε στην πιο hot τάση της σεζόν. Φόρεσε ένα embellished χρυσό jumpsuit για το fashion show του οίκου Michael Kors και το συνδύασε με ένα καφέ chrome μανικιούρ σε ελαφρύ τόνο. Υπάρχει αμέτρητο inspo στο TikTok για να εμπνευστείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα minimal σχέδιο, ένα abstract art inspired, French μανικιούρ ή με παραλλαγές, παίζοντας με τις αποχρώσεις του καφέ ή με άλλα γήινα χρώματα.

 

 

Τα chocolate chrome nails ήρθαν για να μείνουν και είναι από τώρα το current obsession μας. Εσείς θα τα δοκιμάσετε; 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.