Home / Fashion  / Το boho romantic είναι μία απίθανη επιλογή για τα looks σου!

Το boho romantic είναι μία απίθανη επιλογή για τα looks σου!

boho romantic

Πώς θα υιοθετήσεις το πιο aesthetic trend; Το boho romantic συνδυάζει δύο trends και αξίζει την προσοχή σου.

Για νεανικά, fresh και girly vibes ένα είναι το trend που πρέπει να ακολουθήσεις! Το boho romantic φέρνει μία γλυκιά και χαριτωμένη αισθητική στο στυλ μας, θυμίζοντας ρομαντικές ταινίες των 90s και 00s. Είναι το στυλ που μας ταξιδεύει σε λιβάδια με λουλούδια ή στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παράλληλα, έχει πολλές επιρροές και από την old money αισθητική, η οποία κυριαρχεί στη Gen Z και όχι μόνο.

 

 

Ποια είναι τα key items για να το υιοθετήσεις σωστά; Τα κορίτσια του Instagram, μέσα από τα looks που συγκεντρώσαμε, δίνουν το κατάλληλο inspo και εμείς κρατάμε σημειώσεις. Το floral print είναι το μοτίβο που πρωταγωνιστεί! Μπορείς να απογειώσεις με ένα δροσερό φόρεμα ή με ένα θηλυκό μπλουζάκι. Ένα print που δεν είναι τόσο δημοφιλές, αλλά ταιριάζει εκπληκτικά με αυτό το trend, είναι το πουά. Οι κορσέδες, οι αέρινες υφές, το σατέν, τα 90s τύπου blue jeans, τα έντονα βολάν, οι ρομαντικές midi φούστες, τα φουλάρια, οι δαντέλες, τα mules και τα loafers με λευκή κάλτσα είναι must! 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: Chase Marie Wise/ Instagram Κεντρική φωτογραφία: Chase Marie Wise/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.