Home / Fashion  / Celebrity Style  / Αναδρομή στις καλύτερες εμφανίσεις του Ιουλίου!

Αναδρομή στις καλύτερες εμφανίσεις του Ιουλίου!

Αναδρομή στις καλύτερες εμφανίσεις του Ιουλίου!
Ο Ιούλιος ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο stylish μήνες του καλοκαιριού! Η πρεμιέρα της ταινίας Barbie, συνοδευόμενη από τα πιο ροζ red carpets, η Paris Haute Couture Week και τα διάφορα events, που πραγματοποιήθηκαν αυτόν τον μήνα, μας χάρισαν μερικές από τις πιο fashionable στιγμές, με τους επωνύμους να μας εκπλήσσουν σε κάθε τους εμφάνιση!

 

Ας κάνουμε, λοιπόν, μία αναδρομή σε μερικά από τα καλύτερα celebrity looks του Ιουλίου!

 

Paris Haute Couture Week

H Paris Haute Couture Week ήταν, για ακόμα μία χρονιά, μία παγκόσμια γιορτή,.η οποία κατάφερε να θολώσει τα όρια μεταξύ μόδας και τέχνης. Τα Haute Couture αριστουργήματα των μεγάλων οίκων σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων συνέθεσαν το τέλειο σκηνικό, μέσα στην καρδιά της πόλης του φωτός.

 

 

Η πλειοψηφία των street style εμφανίσεων είχε ως επίκεντρο τον πειραματισμό,.στοιχείο που όλοι μας περιμέναμε από αυτό το μοναδικό 5ημέρο μόδας.

 

 
Babrie Press Tour

Το Press Tour για την ταινία της Barbie ήταν το no1 γεγονός, αν όχι του καλοκαιριού,.σίγουρα για τον μήνα Ιούλιο. Η Margot Robbie και η ομάδα της τίμησαν την πιο διάσημη κούκλα, εμπνευσμένη από retro σύνολα του αγαπημένου παιχνιδιού της.Mattel από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δημιουργίας του.

 

 

 

Εκτός από την πρωταγωνίστρια της ταινίας, αυτή που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα ήταν η Dua Lipa. Η δική μας αγαπημένη red carpet εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν ένα mermaid inspired φόρεμα, από τη συλλογή La Vacanza της Versace.  αναδρομή

 

 
Queen B

Η Beyonce, έχοντας ήδη ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της από τον Μάιο, μας έχει χαρίσει δεκάδες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατά τη διάρκεια του perfomance της στη Μινεσότα, φόρεσε μία ολόσωμη custom made φόρμα από Alexander McQueen, πάνω στην οποία ήταν τοποθετημένο το iconic ασημί άλογο-σήμα κατατεθέν του album και της περιοδείας.

 

 

Selena Gomez’s Birthday Party

Η Selena Gomez γιόρτασε τα γενέθλιά της, κάνοντας το απόλυτο party look, φορώντας ένα κόκκινο mini dress από Bottega Veneta, συνδυάζοντάς το με μαύρα πέδιλα από Magda Butryum!

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @selenagomez

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada