Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το About You γιόρτασε την επίσημη κυκλοφορία του με ένα λαμπερό event!

Το About You γιόρτασε την επίσημη κυκλοφορία του με ένα λαμπερό event!

Δεκάδες επώνυμοι παρευρέθηκαν στην εκθαμβωτική εκδήλωση λανσαρίσματος του About You στην Ελλάδα.

 

Ελένη Φουρέιρα

Αθηνά Οικονομάκου

Ηλιάννα Παπαγεωργίου

 

Τι είναι τελικά το About You; Το πιο inspiring και προσωποποιημένο fashion online shop στην Ευρώπη έφτασε χθες και στην Ελλάδα! Έχοντας μια μοναδική προσέγγιση όσον αφορά στο shopping experience θα ταράξει τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς και του στυλ σου. Η μαγεία της κυκλοφορίας του δεν κρύβεται μόνο στο περιεχόμενο και τις δυνατότητες που προσφέρει, αλλά και στην τεράστια καμπάνια marketing και το άκρως εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

 

Genevieve Majari & Δημήτρης Σκουλός & Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Χαρά Παππά & Keisy Miziou & Σπυρούλα Κάιζερ

 

Πάνω από 200 social celebrities γιόρτασαν την κυκλοφορία του site και οι περισσότεροι παρευρέθηκαν στο lunch event, διασκεδάζοντας και αναδεικνύοντας τον No1 online shopping προορισμό. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι πιο influential προσωπικότητες όπως η Ελένη ΦουρέιραGenevieve Majari, ο Γιώργος Καράβας, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Αθηνα Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούριου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι.

 

Αντιγόνη Ψυχράμη & Δημήτρης Μακαλιάς

Σμαράγδα Καρύδη

 

Το ABOUT YOU, αποτελεί το No1 online προορισμό όπου ο καταναλωτής μπορεί να αντλήσει έμπνευσή και να ανακαλύψει προϊόντα αλλά και αμέτρητες εναλλακτικές που να ταιριάζουν απόλυτα στο style του. Παίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά, προσφέροντας 100.000 προϊόντα από περισσότερα από 1.000 διαφορετικά brands, πολλά από τα οποία θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

 

Έλενα Χριστοπούλου & Δημήτρης Μοθωναίος & Βασιλική Ρούσσου

Καράβας Γιώργος & Ψαρρού Ραφαέλλα

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.