Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η ασημένια επανάσταση της Andie MacDowell

Η ασημένια επανάσταση της Andie MacDowell

Η ηθοποιός Andie MacDowell με την επιθυμία της να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα έφερε μια μικρή επανάσταση.

 

Από το Φεστιβάλ στις Κάννες και έπειτα, η Andie MacDowell αποφάσισε πώς δε θα ξανά βάψει τα μαλλιά της και θα τα αφήσει στο γκρίζο φυσικό τους. Μεγαλώνει και δε θέλει να το κρύψει. Σύμφωνα με την ίδια επιθυμεί να την αντιμετωπίζουν ως άνδρα, γιατί όταν ένας από αυτούς μεγαλώνει τον αποδέχονται και τον αγαπάνε όπως είναι. Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τις γυναίκες, οι οποίες, ανεξαρτήτως ηλικίας, βρήκαν στο πρόσωπο της ηθοποιού ένα μικρό είδωλο, χάρη στην τολμηρή της απόφαση να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με “άβαφτο” μαλλί.

 

 

Η ίδια γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1958. Έζησε δύσκολα παιδικά και εφηβικά χρόνια εξαιτίας του διαζυγίου των γονιών της, αλλά και τον αλκοολισμό της μητέρας της. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα fashion brands. Η αναγνωρισιμότητά της την οδήγησε στον πρώτο της ρόλο την ταινία Greystoke. Λίγα χρόνια αργότερα ο ρόλος της στην ταινία Sex, Lies and Videotape ανέδειξε το ταλέντο της.

 

 

Ήταν για 30 χρόνια ambassador της L΄Oreal.

 

 

Μιλάει ανοιχτά για τη διαταραχή μετατραυματικού stress που πάσχει, για να μπορέσει να ενημερώσει και να ενθαρρύνει όσα περισσότερα άτομα μπορεί.

 

 

Στις 1 Οκτωβρίου θα προβληθεί το Maid, η σειρά του Netflix που θα πρωταγωνιστεί.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.