Home / Family  / Το Φεστιβάλ της Άνοιξης γιορτάζει όλη την οικογένεια!

Το Φεστιβάλ της Άνοιξης γιορτάζει όλη την οικογένεια!

Το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας διοργανώνει το Φεστιβάλ της Άνοιξης για όλη την οικογένεια, από τις 28 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου. Δείτε τις δράσεις που περιλαμβάνει!

 

Όλη η οικογένεια γιορτάζει την Άνοιξη με τον πιο όμορφο τρόπο! Το Φεστιβάλ της Άνοιξης έρχεται από τις 28 Απριλίου μέχρι και τις 2 Μαΐου στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας. Απευθύνεται σε οικογένειες και παιδιά ηλικίας από 4-14 ετών και προσφέρει μία σειρά πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Ποιες είναι οι δραστηριότητες στις οποίες θα συμμετέχουν οι οικογένειες που θα παρευρεθούν;

 

 

Τα παιδιά θα πάρουν μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πάρκου. Ξενάγηση στην έκθεση με τα εντυπωσιακά ομοιώματα δεινοσαύρων και στη συνέχεια ανασκαφές ως μικροί παλαιοντολόγοι! Έπειτα θα γίνει ξενάγηση στα παλιά παιχνίδια και παλιά επαγγέλματα και συμμετοχή στην παραγωγή ψωμιού. Θα δουν ζωάκια της μικρής φάρμας και θα πάνε βόλτα στο πάρκο με το τρενάκι.

 

 

Στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ της Άνοιξης θα γίνουν παραστάσεις κουκλοθέατρου με την Ιρίνα Μπόικο, μουσική συναυλία με τον Στέλιο Mac, θεατρικό παιχνίδι, face painting και πολλές άλλες δράσεις για όλη την οικογένεια! Το Πολιτιστικό Πάρκο αποτελεί ιδανικό χώρο για την πραγματοποίηση του ανοιξιάτικου φεστιβάλ. Ένας καταπράσινος χώρος 25.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται μία ανάσα από την Αθήνα!

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.givemetickets.gr ή viva.gr

Email: [email protected]

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.