Home / Family  / Δωρεάν τοποθέτηση microchip με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Δωρεάν τοποθέτηση microchip με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

microchip
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, διοργανώνονται διάφορες φιλοζωικές δράσεις, που θα παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες εμβολιασμού και τοποθέτησης microchip στους τετράποδούς μας φίλους.

 

Η 4η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Κάθε χρόνο διοργανώνονται από τους Δήμους και τις φιλοζωικές οργανώσεις διάφορες δράσεις, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Αυτήν τη χρονιά, αρκετοί είναι οι δήμοι που πραγματοποιούν εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές τους τετράποδούς μας φίλους,.ενώ παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες εμβολιασμού και τοποθέτησης microchip.

 

Πέραμα Αττικής

Την Τρίτη 4 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα,.οι κτηνίατροι του ΔΙΚΕΠΑΖ, σε συνεργασία με τον ΠΕΣΥΔΑΠ, θα πραγματοποιούν δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση (microchip) και εμβολιασμό προστασίας από τη λύσσα και την λεπτοσπείρωση,.σε όλους τους δεσποζόμενους σκύλους που οι κηδεμόνες τους θα φέρουν στις εγκαταστάσεις του ΔΙΚΕΠΑΖ, στο Σχιστό Περάματος. Η παροχή αυτών των υπηρεσιών θα αφορά σε σκύλους οποιασδήποτε περιοχής της Αττικής, ανεξάρτητα αν προέρχονται από Δήμους – μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ ή μη. Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρ. Γουρδομιχάλης: “Με τη δράση αυτή παρέχεται η ευκαιρία σε κατόχους σκύλων του λεκανοπεδίου της Αττικής να εμβολιάσουν έναντι των ζωοναθρωπονόσων τους σκύλους τους, αλλά και να τους ταυτοποιήσουν ηλεκτρονικά,,καταχωρώντας τους στα σχετικά μητρώα που προβλέπει ο νόμος, χωρίς καμία δαπάνη εκ μέρους τους”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: pesydap.gr 

 

Παράλληλα, ο Δήμος Περάματος υλοποιεί δράσεις ουσιαστικές, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Απριλίου, μεταξύ των ωρών 14:00 με 17:00, στο Δημαρχείο της πόλης, ο κτηνίατρος κ. Γεώργιος Τεκελής, θα τοποθετήσει δωρεάν microchip σε όποιον δημότη, ιδιοκτήτη ζώου το επιθυμεί. Οι σημάνσεις είναι μια ευγενική δωρεά του κ. Τεκελή.

 

Αλεξανδρούπολη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δίνει την ευκαιρία σε όσους δημότες επιθυμούν να τοποθετήσουν εκείνη την ημέρα δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση (τοποθέτηση microchip) στα δεσποζόμενα σκυλάκια τους. Η τοποθέτηση θα διενεργείται στο κτηνιατρείο του συνεργαζόμενου κτηνιάτρου,.Ιωάννη Κωνσταντέλη, επί της οδού Θράκης 13, κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 18:00-21:00.

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551034101

 

Για περισσότερες πληροφορίες: alexpolisonline.com

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada