Home / Family  / Η Εθνική Πινακοθήκη οργανώνει το πρόγραμμα “Περιμένοντας το Πάσχα”

Η Εθνική Πινακοθήκη οργανώνει το πρόγραμμα “Περιμένοντας το Πάσχα”

Εθνική Πινακοθήκη

Το θεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Περιμένοντας το Πάσχα” παρουσιάζεται από την Εθνική Πινακοθήκη. Pαρουσιάζεται dev. από την Εθνική Πινακοθήκη.

 

Η Εθνική Πινακοθήκη εμπνέεται από το έργο του Πολυχρόνη Λεμπέση,.Το παιδί με τα κουνέλια, και διοργανώνει το θεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Περιμένοντας το Πάσχα”. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας τεσσάρων μέχρι έξι ετών, με την απαραίτητη συνοδεία των γονιών. Οι μικροί μας φίλοι, λίγο πριν γιορτάσουμε τη γιορτή του Πάσχα, θα ανακαλύψουν, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, τα μυστικά των κουνελιών. Θα αρχίσουν με παιχνίδι εξερεύνησης και έπειτα θα επικεντρωθούν στην προσεκτική παρατήρηση επιλεγμένων εκθεμάτων.

 

 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αφήγηση παραμυθιού ή ιστορίας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ένα εργαστήρι πασχαλινής θεματογραφίας. Η διάρκεια του προγράμματος “Περιμένοντας το Πάσχα” είναι 90 λεπτά, ενώ την ιδέα και την παρουσίαση έχει επιμεληθεί η Φρύνη Καρζή. Για να μπορέσετε να το παρακολουθήσετε με την οικογένεια σας θα πρέπει να κάνετε αίτηση στην Εθνική Πινακοθήκη ( ηλεκτρονική αίτηση εδώ).

 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί μέρος μίας μεγάλης πρωτοβουλίας τη Εθνικής Πινακοθήκης, με την οποία δίνει έμφαση στον εκπαιδευτικό της ρόλο. Δράσεις και εκθέσεις σε όλα της παραρτήματα, ιδανικές για τα παιδιά!

 
Ανακαλύψτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο official site. Ανακαλύψτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.