Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Φεστιβάλ Κολωνού επιστρέφει στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας!

Το Φεστιβάλ Κολωνού επιστρέφει στην ιστορική γειτονιά της Αθήνας!

Φεστιβάλ Κολωνού
Στον καταπράσινο λόφο του Ιππίου Κολωνού παίρνει ζωή μία από τις πιο δυνατές διοργανώσεις. Το Φεστιβάλ Κολωνού σάς περιμένει με ελεύθερη είσοδο!

 

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει ραντεβού αυτό το φθινόπωρο με κοινό και καλλιτέχνες στο Θέατρο Κολωνού, αλλά και στο θέατρο Γκράβας, προσφέροντας και πάλι πολιτισμό, ψυχαγωγία και ποιότητα ζωή στις γειτονιές της Αθήνας. Το Φεστιβάλ Κολωνού επέστρεψε με παραστάσεις προσβάσιμες σε όλους. Προσφέρονται 21 εξαιρετικά projects και σας καλεί να απολαύσετε αξέχαστες βραδιές με θέατρο και μουσική, από αγαπημένους καλλιτέχνες. 

 

Η αυλαία του Φεστιβάλ Κολωνού ανοίγει με τη θεατρική παράσταση.Μήδεια του Ευριπίδη, με τη Μαρία Κίτσου και τον Φάνη Μουρατίδη. Παράλληλα θα προβληθούν και οι παραστάσεις: Μαλλιά Κουβάρια, Ο Συλλέκτης, Οιδίπους Τύρρανος, Ηλέκτρα, Ο Γυάλινος Κόσμος, Δωδέκατη Νύχτα, Άλκηστις και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την παράσταση αφιερωμένη στον Τάσο Λειβαδίτη στις 28 Σεπτεμβρίου. Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

 

 

Πέρα από το θέατρο, το φεστιβάλ θα γεμίσει τις γειτονιές της πόλης και με μουσική, μέσα από τις ερμηνείες σπουδαίων καλλιτεχνών. Μανώλης Μητσιάς, Πέγκυ Ζήνα, Γιώτα Νέγκα, Δήμος Αναστασιάδης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής και Γεράσιμος Ανδρεάτος. Θα παρουσιαστούν και μοναδικά μουσικά αφιερώμετα σε μεγάλους  Έλληνες συνθέτες και καλλιτέχνες. Από τις 13 έως και 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται και παράλληλες δράσεις στο θέατρο Γκράβας. Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.