Home / Good Life  / Το 2ο Tripolis Street Food Festival έρχεται στην Πλατεία Άρεως!

Το 2ο Tripolis Street Food Festival έρχεται στην Πλατεία Άρεως!

Tripolis Street Food Festival
Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας υποδέχονται τα δικά τους φεστιβάλ γεύσεων. Ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές έρχεται να ενταχθεί και η Αρκαδία, διεξάγοντας το 2o Tripolis Street Food Festival!

 

Ένα χρόνο μετά το πρώτο φεστιβάλ γεύσεων, τον Ιούνιο 2022, το Tripolis Street Food Festival επιστρέφει στην Αρκαδία, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν ένα πλήθος γευστικών επιλογών. Το 2ο φεστιβάλ γεύσης της Αρκαδίας θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις.του street food στις 8 Σεπτεμβρίου, για ένα μοναδικό τριήμερο στην Πλατεία Άρεως.

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Tripolis Street Food Festival πρόκειται να είναι “ΕΠΙμελώς γευστικό”, καθώς θα περιλαμβάνει διαφορετικές κουζίνες απ’ όλο τον κόσμο, γλυκές απολαύσεις, χρωματιστά cocktails, πολλή μουσική από γνωστούς καλλιτέχνες και DJs και μεγάλες προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι, μέσα σε ένα τριήμερο γαστρονομικό πάρτι.

 

H «γαστρονομική» πρωτοβουλία είναι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, όπως και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης. Στόχος της διοργάνωσης είναι η γνωστοποίηση και η προώθηση των τοπικών φαγητών, αλλά και η τόνωση της επισκεψιμότητας.

 

Πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ

 

  • Πλατεία Άρεως, Τρίπολη
  • Παρασκευή 8/9, από τις 18:00 έως τις 00:00
  • Σάββατο 9/9, από τις 12:00 έως τις 00:00
  • Κυριακή 10/9, από τις 12:00 έως τις 00:00
  • Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά: Παρασκευή 8/9, 17:30 – 21:00
  • Σάββατο 9/9, 09:00 – 14:30.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada