Home / Good Life  / Art & Culture  / Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θάλασσας!

Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θάλασσας!

Από τις 22 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου το Αμφιθέατρο Μουδανιών θα φιλοξενήσει το πλούσιο Φεστιβάλ Θάλασσας για ακόμα μία χρονιά! Δείτε το πρόγραμμα:

 

Σάββατο 22 Ιουλίου Τρωάδες του Ευριπίδη

Η αρχαία τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη με τις σπουδαίες ερμηνείες των Ρούλας Πατεράκη, Δημήτρη Πιατά, Αντώνη Καφετζόπουλου, Αλέξανδρου Μπουρδούμη, κ.ά. και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Στέφανου Κορκολή.

Φεστιβάλ Θάλασσας

 

Παρασκευή 28 Ιουλίου Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού

Ο Πάνος Βλάχος επιστρέφει σε μία από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις της χειμερινής σεζόν. Μία έξυπνη και επίκαιρη κωμωδία που ξεγυμνώνει την εξουσία!

 

Σάββατο 29 Ιουλίου Μήδεια του Ευριπίδη

Το αρχαίο έργο που διαπραγματεύεται την αιώνια μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα. Στον ομώνυμο ρόλο η Μαρία Κίτσου, σε σκηνοθεσία της Λέα Μαλένη.

 

Τετάρτη 2 Αυγούστου Άντρες με τα όλα τους

Η Θέμις Μαρσέλλου σε μία ανατρεπτική παράσταση, προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα. Οι άντρες: Αντώνης Λουδάρος Σωτήρης ΚαλυβάτσηςΓιώργος Γαλίτης,   Ησαΐας Ματιάμπα,, Θανάσης Πατριαρχέας, Ντάνιελ Νούρκα. Οι γυναίκες: Ελένη Καρακάση,   Παρθένα Χοροζίδου,  Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άννα Μαρία Κόρνια και η Βίκυ Κάβουρα.

 

Πέμπτη 3 Αυγούστου Ηλέκτρα του Σοφοκλή

Στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, Ηλέκτρα και Ορέστης εκδικούνται για το φόνο του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα και τον Αίγισθο, πληρώνοντας το αίμα με αίμα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννης Παπαζήσης, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε, Πάρης Λεόντιος.

 

Παρασκευή 4 Αυγούστου Νατάσα Θεοδωρίδου

Η γνωστή ερμηνεύτρια παρασέρνει τη Χαλκιδική παρέα με τα ιστορικά τραγούδια της!

 

Σάββατο 5 Αυγούστου Μάγια η Μέλισσα

Μία διαδραστική παράσταση που υμνεί τη φιλία, τη συνεργασία και την αγάπη για το περιβάλλον. Εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και ηθοποιοί που αιωρούνται πάνω από το κοινό θα κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν το θέατρο.

Φεστιβάλ Θάλασσας

 

Κυριακή 6 Αυγούστου Πυξ Λαξ

Οι Πυξ Λαξ, εκφράζοντας το κλασικό, το διαχρονικό και αυτό που ποτέ δε χάνεται, ενώνουν χιλιάδες φωνές με τη μουσική τους. Έρχονται στο Φεστιβάλ Θάλασσας για να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα, να δίνουν συναυλίες.

 

Τρίτη 8 Αυγούστου Δημήτρης Μπάσης και Αδερφοί Τσαχουρίδη

Το παλιό συναντάει το καινούργιο σε μία μοναδική μουσική σύμπραξη. Ξεχωριστές ερμηνείες και διασκευές σε μία συναυλία που ο καθένας θα ανακαλύψει ένα αγαπημένο του τραγούδι.

 

Πέμπτη 10 Αυγούστου Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή

Μία από τις κορυφαίες αρχαίες τραγωδίες, ο «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Θάλασσας, σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο.

Φεστιβάλ Θάλασσας

 

Σάββατο 12 Αυγούστου Έλενα Παπαρίζου

Η απόλυτη Ελληνίδα star φέρνει πάθος στο καλοκαίρι μας! Ραντεβού στο πιο όμορφο πάρτυ του καλοκαιριού!

 

Δευτέρα 14 Αυγούστου Σωκράτης Μάλαμας

Ο Έλληνας ερμηνευτής θα μαγέψει το κοινό με όσα κομμάτια του έχουν αγαπηθεί, αλλά και όσα έχει αγαπήσει ο ίδιος από την ελληνική δισκογραφία.

 

Παρασκευή 18 Αυγούστου Το party της Πέππα

Η αγαπημένη ηρωίδα όλων των παιδιών Η ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ  επιστρέφει ανανεωμένη με τη νέα επίσημη θεατρική παράσταση.

 

Σάββατο 19 Αυγούστου Μελίνα Ασλανίδου- Γλυκερία

Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι!

 

Δευτέρα 21 Αυγούστου Αλέξανδρος Τσουβέλας best of summer

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour, με τα καλύτερά κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

 

Σάββατο 26 Αυγούστου Παραμύθι χωρίς όνομα

Το ομώνυμο μυθιστόρηα της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη. Ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.