Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Sex Education φτάνει στο τέλος του

Το Sex Education φτάνει στο τέλος του

Sex

Κυκλοφόρησε το trailer για την τελευταία σεζόν του Sex Education! Επιστρέφει στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.

 

Μία από τις πετυχημένες σειρές του Netflix ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία σύντομα! Το Sex Education θα φτάσει στο τέλος του μετά την τέταρτη σεζόν. Το πρώτο teaser trailer κυκλοφόρησε και μας δίνει την ημερομηνία πρεμιέρας. Στις 21 Σεπτεμβρίου θα πούμε αντίο σε ένα από τα πιο αγαπημένα shows των τελευταίων ετών. Όπως όλα δείχνουν στο πρώτο trailer ο Ότις, ο πρωταγωνιστής της σειράς, έχει γίνει, πλέον, ειδικός του έρωτα. Το Netflix αναφέρει στο teaser ότι η σειρά πρόκειται να τελειώσει θεαματικά και ότι δεν πρέπει να χάσουμε την τελευταία κορύφωση.

 

 

Η επίσημη σύνοψη της σεζόν αναφέρει: Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

 

Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε!

Κεντρική φωτογραφία: Netflix

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.