Home / Wellness  / Mind  / Το πιο ειλικρινές post της Bella Hadid που όλοι πρέπει να δούμε

Το πιο ειλικρινές post της Bella Hadid που όλοι πρέπει να δούμε

Με δάκρυα στα μάτια η Bella Hadid έθιξε το σημαντικό θέμα της ψυχικής υγείας και των social media.

 

Το supermodel Bella Hadid έχει “ανοιχτεί” πολλές φορές για την κατάθλιψη και τις διαταραχές που αντιμετωπίζει από το άγχος. Μέσα από το τελευταίο της post στο Instagram αποφάσισε να μιλήσει πιο ειλικρινά από ποτέ, δείχνοντας πώς είναι η ζωή της κάθε μέρα και νύχτα τα τελευταία χρόνια. Γεμάτη δάκρυα στα μάτια. Μοιράστηκε με τους fans της τις δυσκολίες που περνάει, όσο αφορά τη ψυχική υγεία.

https://www.instagram.com/p/CWDznHVlWa8/

 

Τόνισε πώς κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος και πώς δεν θα αφήσει κανέναν να είναι. Υπενθύμισε πώς αγαπάει τους fans, τους βλέπει, τους ακούει και περνάει τα ίδια με όσους νιώθουν ότι είναι μόνοι. Η ζωή είναι πέρα από τα social media και η πραγματικότητα είναι που μετράει.

 

“Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμικές και μοιάζουν με τρενάκι που όλο συναντά εμπόδια… Έχουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και το τρενάκι σταματά κάποια στιγμή. (Υπάρχει πάντα χώρος για να ξαναξεκινήσει, αλλά για εμένα, το ότι γνωρίζω πως η κατάσταση θα βελτιωθεί σε κάποιο επίπεδο ακόμη κι αν πάρει μέρες, εβδομάδες ή μήνες, είναι καλό). Μου πήρε καιρό να το συνειδητοποιήσω, αλλά έχω περάσει αρκετά breakdowns και burnouts για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος για να καταλάβεις το τραύμα σου, τα ευαίσθητα σημεία, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς πάντα να καταλάβεις καλύτερα τον πόνο σου και το πώς θα τον διαχειριστείς”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.