Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το παριζιάνικο στυλ ανέδειξε τις γήινες αποχρώσεις

Το παριζιάνικο στυλ ανέδειξε τις γήινες αποχρώσεις

Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού street style στο Παρίσι; Οι γήινες αποχρώσεις θριάμβευσαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας!

 

Όταν σκεφτόμαστε το Παρίσι έρχονται στο μυαλό μας εικόνες με Γαλλίδες ντυμένες minimal και elegant. Το παριζιάνικο στυλ είναι πάντα η επιτομή της κομψότητας. Δεν είναι τόσο τολμηρό, σύγχρονο και playful όσο τα υπόλοιπα αλλά είναι κάθε φορά stylish και διαχρονικό. Βρισκόμαστε περίπου στη μέση της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 και μπορούμε να πούμε ότι οι street stylers απογείωσαν της γήινες αποχρώσεις.

 

Μπεζ ή ανοιχτό καφέ, μαύρο, jean και λευκό κυριάρχησαν και συνδυάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην υπήρχαν ιδιαίτερα στυλιστικά παιχνίδια, αλλά τα looks ήταν ultra sexy, αισθησιακά και με δόσεις drama, ιδιαίτερα στο μακιγιάζ. Διαφάνειες και mini γραμμές, γραβάτες, blazers και black boots, στοιχεία που απέδειξαν ότι το σύγχρονο preppy look ήρθε για να μείνει. Αν είστε λάτρης του minimal and chic style αυτό το street style είναι ιδανικό για εσάς!

 

Δείτε τα παριζιάνικα looks που μας εντυπωσίασαν!

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CjEG6iMLADI/

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.