Home / Fashion  / Το λιλά γίνεται η ανοιξιάτικη fashion εμμονή μας!

Το λιλά γίνεται η ανοιξιάτικη fashion εμμονή μας!

lila

Ποιος είπε ότι το peach fuzz θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτήν τη χρονιά;.Το λιλά φαίνεται να πρωταγωνιστεί στα catwalks και όχι μόνο!

 

Και ενώ όλοι στην αρχή του έτους μιλούσαν για το peach fuzz, το φετινό color of the year φαίνεται να μην έχει τελικά τόσο μεγάλη δυναμική. Ρίχνοντας μία ματιά στα catwalks βλέπουμε ένα άλλο χρώμα να πρωταγωνιστεί και να γίνεται σύντομα η ανοιξιάτικη fashion εμμονή μας. Το λιλά! Οι μεγάλοι οίκοι αγκάλιασαν την πιο ρομαντική και girly απόχρωση του μοβ και την ανέδειξαν με ποικίλους τρόπους. Την πρόσθεσαν σε 3D συλλογές, σε λουλούδια, σε sporty κομμάτια, σε αέρινες υφές, σε sexy γραμμές και σε looks που έχουν το preppy ή το layering για βάση.

 

Αυτήν την άνοιξη- και όχι μόνο αυτήν την εποχή- βάζουμε έντονα το χρώμα της ζωής μας για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας. Το λιλά αποπνέει μία ήσυχη πολυτέλεια, μία αισιοδοξία, μία γαλήνη και το ευχάριστο mood της άνοιξης. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι αρκετά δυνατή και μπορεί από μόνη της να δημιουργήσει ένα statement look. Ωστόσο, μπορεί, ταυτόχρονα, να αποτελέσει καμβά για υπέροχο color blocking. Ταιριάζει με μπλε- που είναι και αυτό hot trend-, κόκκινο, πράσινο και πορτοκαλί.

 

Τα μεγαλύτερα fashion brands ξέρουν πιο χρώμα θα φέρει τα καλύτερα vibes! Εσείς ακόμα να φορέσετε λιλά;

 

Carolina Herrera

Το λιλά

Balmain

Courreges

LaQuan Smith

Το λιλά

Michael Kors

Roksanda

Sportmax

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.