Home / Beauty  / Το ιδανικό νεσεσέρ των Χριστουγέννων

Το ιδανικό νεσεσέρ των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα καταφτάνουν και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, ώστε να λάμπουμε αυτή τη βραδιά! Τι περιέχει, όμως, το ιδανικό νεσεσέρ των γιορτών;

Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με την περιποίηση του προσώπου και το μακιγιάζ μας. Υπάρχουν κάποια βασικά καλλυντικά που περιέχει το ιδανικό νεσεσέρ των γιορτών, τα οποία σίγουρα θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες, χαρίζοντάς μας τη λάμψη που αποζητάμε.

 

 
Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείς για την οργάνωση του ιδανικού νεσεσέρ αυτών των ημερών και να σου προτείνουμε τα δικά μας αγαπημένα.

 

Η σωστή βάση

Ας ξεκινήσουμε από τα… βασικά! Το σωστό foundation είναι το Α και το Ω για ένα γιορτινό μακιγιάζ, το οποίο θέλουμε να μείνει αναλοίωτο για πολλές ώρες. Με τη σωστή βάση το δέρμα σου θα μοιάζει αψεγάδιαστο και θα είναι ο ιδανικός καμβάς για τα μετέπειτα βήματα. Εφάρμοσέ το ταμποναριστά με ένα beauty blender και, στη συνέχεια, πέρασε από πάνω μία διάφανη πούδρα.

 

 

Το δικό μας αγαπημένο: To Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10 έχει 24ωρη σταθερή διάρκεια για ένα make up που δεν αλλοιώνεται για πολλές ώρες.

 

 

Το ροδαλό χρώμα

Τη βραδιά των Χριστουγέννων θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες και όμορφες. Ένα ρουζ σε ζωηρή απόχρωση -ανάλογα με τις υπόλοιπες χρωματικές επιλογές- θα σου χαρίσει τη ζωντάνια που ψάχνεις. Μας αρέσουν πολύ τα κρεμώδη ρουζ, αλλά και αυτά σε μορφή στικ, καθώς είναι πιο ενυδατικά και κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει.

 

 

Το δικό μας αγαπημένο: To Soft Pinch Liquid Blush της Rare Beauty χαρίζει μια λάμψη χρώματος και υγείας στα μάγουλά σου, με ανάλαφρη σύνθεση εμπλουτισμένη με χρωστικές μακράς διάρκειας για υπέροχο μακιγιάζ όλη μέρα.

 

 

H λάμψη στα ζυγωματικά

Χριστούγεννα χωρίς λάμψη και, άρα, χωρίς highlighter δε γίνονται! Επίλεξε να το εφαρμόσεις ψηλά στα κόκκαλα των ζυγωματικών, ενώ μπορείς να περάσεις λίγο και στη ράχη της μύτης για extra sparkle. Προσοχή, όμως, μην το παρακάνεις! Στις φωτογραφίες μπορεί να μην είναι τόσο ωραίο το αποτέλεσμα.

 

 

Το δικό μας αγαπημένο: To Diamond Bomb All Over Diamond Veil της Fenty Beauty ανεβάζει το γκλίτερ σε νέα επίπεδα, με λαμπερή σύνθεση 3D, που θα αφήσει το πρόσωπο και το σώμα σου καλυμμένο με κρυστάλλους, με έναν τρόπο που μόνο η Rihanna γνωρίζει!

 

 

Λάμψη στα μάτια

Η λάμψη δεν είναι ποτέ αρκετή. Ανεβαίνοντας στα μάτια επιλέγουμε ένα eye liner με γκλίτερ -τα χρωματιστά είναι μεγάλο trend. Αντίστοιχα μπορείς να διαλέξεις μια σκιά με λάμψεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα φροντίσεις να κρατήσεις το eye liner σε μαύρη απόχρωση.

 

ιδανικό νεσεσέρ

 

To δικό μας αγαπημένο: To COUTURE EYELINER του Yves Saint Laurent με σύνθεση που θρέφει τις βλεφαρίδες στη βάση, χαρίζει σαγηνευτικό βλέμα με μια κίνηση.

ιδανικό νεσεσέρ

 

Το δικό μας αγαπημένο: Κάθε παλέτα σκιών Eye Color Quad του Tom Ford περιέχει μια αρμονία 4 σκιών με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα looks, από ένα τολμηρό smoky eye μέχρι ένα sexy άγγιγμα χρώματος.

 

Έντονο βλέμμα

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι το απόλυτο must για τη βραδιά των Χριστουγέννων, αφού μπορούν να δώσουν.την απόλυτη ένταση στο βλέμμα μας. Μπορείς να επιλέξεις και μικρά τουφάκια για πιο ήσυχο αποτέλεσμα.

 

ιδανικό νεσεσέρ

 

Το δικό μας αγαπημένο: Η έκδοση των εμβληματικών βλεφαρίδων OG Hoodie της Huda Beauty με μεμονωμένες τουφίτσες. περιλαμβάνει βλεφαρίδες από συνθετικές ίνες -σε διαφορετικά μήκη και στυλ- που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν,.ενώ είναι ευέλικτες και εύκολες στην εφαρμογή.

 

ιδανικό νεσεσέρ

Tα κατακόκκινα χείλη

Δε χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί. Τα κόκκινα χείλη είναι η επιλογή μας τα Χριστούγεννα,.αφού ολοκληρώνουν ιδανικά ένα glamorous Christmas look. Μην ξεχάσεις το περίγραμμα, ώστε να κρατήσει ακόμα πιο πολύ αναλλοίωτο!

 

ιδανικό νεσεσέρ

 

Το δικό μας αγαπημένο: Το Rouge Dior Forever είναι το απόλυτα σταθερό κραγιόν Dior που συνδυάζει.16ωρη διάρκεια και αίσθηση “γυμνών” χειλιών. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε εκχυλίσματα λουλουδιών.με ιδιότητες περιποίησης, ντύνει τα χείλη με πλούσιο χρώμα και έντονο ματ αποτέλεσμα.

 

ιδανικό νεσεσέρ

 

Eίσαι έτοιμη να λάμψεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις;

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath