Home / Beauty  / Το άρωμα του Tom Ford ÉBÈNE FUMÉ θα διεγείρει όλες τις αισθήσεις σας

Το άρωμα του Tom Ford ÉBÈNE FUMÉ θα διεγείρει όλες τις αισθήσεις σας

Το TOM FORD ÉBÈNE FUMÉ ενώνει τις αρχαίες δυνάμεις εξαγνισμού του Palo Santo με το σαγηνευτικό Aφρικανικό ‘Eβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές.

 

Το νέο άρωμα του Tom Ford ÉBÈNE FUMÉ θα προσφέρει την απόλυτη ευφορία και θα διεγείρει τις αισθήσεις, για την απόλυτη ηρεμία. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, αποπνέι μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη. Χαλαρώνει τις αναστολές σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης και αποτελεί το καλύτερο άρωμα που μπορείτε να επενδύσετε αυτή τη στιγμή.

 

 

Ξυλώδες, με νότες από κεχριμπάρι που εκρήγνυται από την καπνιστή αίσθηση του Palo Santo και απελευθερώνει ένα μυστηριώδες και αρωματικό μείγμα. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και οι νότες από Αφρικανικό Έβενο, που μοιάζουν με το χρώμα της πιο σκοτεινής νύχτας, αναζωπυρώνοντας το άρωμα.

 

“Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αντανακλά την εσωτερική αίσθηση στοχασμού και διαλογισμού. Το ÉBÈNE FUMÉ, άκρως αισθησιακό, διεγείρει το πνεύμα, τη διάθεση και τις αισθήσεις …αυτό πιθανώς αποτελεί την ύψιστη αίσθηση πολυτέλειας που υπάρχει.»

www.tomford.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.