Home / Men  / Τα wellness gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Τα wellness gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Τα wellness gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις
Wellness gadgets: Σούπερ δώρο για σένα ή την κοπέλα σου. 

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι πολύ πιθανόν να αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το δώρο που θα πάρεις στην αγαπημένη σου. Τι θα έλεγες για κάποιο από τα gadgets που κυκλοφορούν και στοχεύουν στο wellness, την καλύτερη υγεία και γενικά την βελτίωση της ζωής μας; 

 

Φτιάξε τον δικό σου κήπο. 

Τι θα έλεγες για τον δικό σου μοναδικό κήπο μέσα σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού σου θέλεις; Μοιάζει με μία πολύ καλή ιδέα που μπορεί να φέρει τη φύση στο σπίτι σου! Μπορείς να καλλιεργήσεις ό,τι επιθυμείς. Πώς θα σου φαινόταν να καλλιεργείς τα δικά σου φρέσκα βότανα και λαχανικά στο εσωτερικό του σπιτιού σου;

Τα ενεργειακά αποδοτικά φώτα LED διασφαλίζουν ότι τα φυτά που θα επιλέξεις να καλλιεργήσεις ευδοκιμούν ανεξάρτητα από τον καιρό. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις το δικό σου φυτώριο με το Smart Garden 3 Indoor Gardening Kit!

 

Τα wellness gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Courtesy of Click and Grow

 

 

Έτοιμοι για άσκηση; 

Ποιος δεν θα ήθελε ένα smartwatch – βοηθό και υποστηρικτή στην προσπάθειά του να γίνει fit; Το Huawei Watch Fit διαθέτει ορθογώνια οθόνη AMOLED 1.64″ και ανάλυση HD 280 x 456. Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ και η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως και 10 ημέρες! Επιπλέον, με την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, το ρολόι μπορεί να έχει διάρκεια ζωής για μία ολόκληρη μέρα με μόνο 5 λεπτά φόρτισης. Όχι κι άσχημα! Παρέχει ακριβείς μετρήσεις προπόνησης σε πραγματικό χρόνο για 11 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες, καθώς και 12 είδη γρήγορης προπόνησης με κινούμενα σχέδια. Κυκλοφορεί σε διαφορετικά χρώματα όπως το μαύρο, το πορτοκαλί και το ασημί. 

 

Τα wellness gadgets που σίγουρα θα λατρέψεις

Courtesy of Huawei. Από τα wellness gadgets που θα λατρέψεις!

 

 

 

Συσκευή για αποθεραπεία και χαλάρωση. 

Και μετά τη γυμναστική τι έπεται; Αποθεραπεία και περιποίηση του σώματός μας που έχει καταπονηθεί. Η καινοτόμα συσκευή μασάζ Hyperice Hypervolt Plus αναλαμβάνει ακριβώς αυτόν τον ρόλο. Έχει ενσωματωμένο Bluetooth®, τη συνδέεις με το αντίστοιχο app και σου κάνει μασάζ σε όποιο σημείο το σώματος θέλεις. Έχει πέντε διαφορετικές κεφαλές και βοηθά στην ανακούφιση του πόνου των μυών και στην καλύτερη κυκλοφορία. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!