Home / Men  / Τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα

Τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα

Τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα
Τα fitness apps για κάθε άνδρα που φροντίζει το σώμα του.

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα που φροντίζει την υγεία, το σώμα και την εικόνα του. Πλέον, ο γυμναστής σας μπορεί να βρίσκεται σε μία workout εφαρμογή στο smartphone σας, από την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τα προγράμματα γυμναστικής σας αλλά και τα αποτελέσματα της προπόνησής σας. Έτοιμοι για workout;

 

Τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα

 

 

Fitify: workout routines & training plans.

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή θα βρείτε εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης για όλο το σώμα, με ή χωρίς εξοπλισμό. Το app προσφέρει πάνω από 900 ασκήσεις για χάσιμο βάρους και λίπους, αύξηση αντοχής και χτίσιμο μυών. Κατεβάστε την και δοκιμάστε την, είναι δωρεάν!

 

 

Dumbbell Workout at Home – 30 Day Bodybuilding.

Με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για διάφορα μέρη του σώματος, η εφαρμογή προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες και σωστή video καθοδήγηση για να εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις και να αποκτήσετε σε 3ο μέρες το σώμα που ονειρεύεστε. Αποδέχεστε το fitness challenge;

 

 

Six Pack in 28 days – Abs Workout at Home.

Οι περισσότεροι άνδρες θα ήθελαν καλογραμμωμένους κοιλιακούς. Το app Six Pack in 28 days περιλαμβάνει Workout Videos και προπονητική καθοδήγηση για αποτελεσματική γυμναστική. Περιλαμβάνει φυσικά ασκήσεις για τέλειους σμιλευμένους κοιλιακούς και όχι μόνο. Θα βρείτε ακόμη πλήθος ασκήσεων για τα χέρια, συνολικά τον κορμό αλλά και τα πόδια. Οι ασκήσεις χωρίζονται σε τρία επίπεδα δυσκολίας, ανάλογα με την φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 

 

Τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα

Τα καλύτερα fitness apps για τον σύγχρονο άνδρα

 

 

Καλή αρχή και μην ξεχνάτε τις διατάσεις.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!