Home / Fashion  / Τα shows του Μιλάνου γίνονται όλο και καλύτερα!

Τα shows του Μιλάνου γίνονται όλο και καλύτερα!

Τα shows

Ποια ήταν τα shows που παρουσιάστηκαν τη δεύτερη μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου; Spoiler alert! Prada stole our heart!

 

Prada SS24

Όλοι μιλούν για το πώς το σχεδιαστικό δίδυμο Miuccia Prada και Raf Simons ξεπέρασε τον εαυτό του στο νέο του show. Παρουσίασαν εξαιρετικά κομμάτια, των οποίων η κίνηση ήταν τόσο ελαφριά και ανεπιτήδευτη που χάρισε ένα ονειρεμένο fit, σαν η υφή του αέρα να μετατράπηκε σε ύφασμα. Οι σχεδιαστές ένωσαν ανόμοια μεταξύ τους υλικά με αληθινή δημιουργικότητα, προσφέροντας μία elegant street coolness. Το tailoring της collection είχε μεγάλη απήχηση και στη Gen Z! Επιρροές από πολλές δεκαετίες, αναφορές σε προηγούμενες συλλογές και πίστη στην οικογενειακή παράδοση της Prada. Τα shows.

 

Moschino SS24

Ο οίκος γιόρτασε 40 χρόνια με μία ξεσηκωτική γιορτή με ισχυρές γυναίκες. Τέσσερις διεθνείς στυλίστριες δημιούργησαν από 10 εμφανίσεις η κάθε μία. Ο κλασικισμός ενώθηκε με τον μαξιμαλισμό, δίνοντας χώρο σε ιδιαίτερες δημιουργίες, ζωντανές performances και ηχηρά μηνύματα. Το show τίμησε με έναν εξαιρετικό τρόπο την ιστορία του οίκου και έμεινε αξέχαστο στους παρευρισκόμενους. Ωστόσο, ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο νέος Creative Director.

 

 

Maison Margiela SS24

Η γλώσσα του σώματος, η ανθρώπινη επικοινωνία και οι χειρονομίες ήταν το σημείο εκκίνησης για τη δημιουργία αυτής της όμορφης ανοιξιάτικης συλλογής. Το tailoring και το workwear ήταν χωρίς αμφιβολία οι βασικοί πυλώνες της collection. Η αβίαστα κομψή ραπτική που διέπρεψε τη δεκαετία των.90s αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και παρουσιάστηκε με έναν fresh και έξυπνο τρόπο.

 

Max Mara SS24

Ο Ian Griffiths, με μία υπέροχη χρωματική παλέτα, έδωσε μία όμορφη και προσιτή ανοιξιάτικη συλλογή, που εξυψώνει την πρακτικότητα και τη διαχρονικότητα του military style. Γυναίκες που ασχολούνται με τον στρατό και τη γεωργία, ικανές για ότι κάνουν και οι άνδρες, τιμήθηκαν μέσα από τα κομμάτια της συλλογής. Ο σχεδιαστής έκανε τα HotPants το πρώτο breakout trend της φετινής Milan Fashion Week.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.