Home / Fashion  / Πανωφόρια που θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood

Πανωφόρια που θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood

τα πανωφόρια
Μπορεί ο καιρός ακόμα να μη μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας φθινοπωρινά items,.ωστόσο εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να φορέσουμε τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά κομμάτια! Και καθώς αύριο είναι η επίσημη έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν,.την οποία και σηματοδοτεί η φθινοπωρινή ισημερία, βρίσκουμε την ευκαιρία να ψάξουμε σιγά-σιγά ελαφριά κομμάτια, που θα ενισχύσουν την γκαρνταρόμπα μας. Ένα από τα fall items, από τα οποία πρέπει να ξεκινήσουμε, είναι τα πανωφόρια!

 

Ως ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, τα ελαφριά πανωφόρια έχουν αρχίσει ήδη να μας απασχολούν. Τα τελευταία trends, οι επιδείξεις μόδας, αλλά και οι τελευταίες συλλογές των designers, μας κάνουν να πούμε αντίο στα καπιτονέ παλτό, καθώς στις πράσινες και χακί αποχρώσεις-στοιχεία που ήταν καθοριστικά για την προηγούμενη σεζόν-κάνοντάς μας να καλωσορίσουμε τα δερμάτινα και μάλλινα bombers, τα oversized και σουέντ σακάκια, αλλά και τις δερμάτινες καμπαρντίνες.

 

 

Ταυτόχρονα, η άφιξη του φθινοπώρου έφερε στο προσκήνιο και ένα νέο fall trend, τα παλτό με ενσωματωμένα κασκόλ. Μάλιστα, αυτού του είδους τα πανωφόρια έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται αγαπημένο item των fashion addicts, με το πανωφόρι του brand Totême να έχει κατακλείσει το Instagram feed μας.

 

Εμείς, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο κορυφαία ελαφριά πανωφόρια, προκειμένου να αντλήσεις έμπνευση και, ίσως, να υιοθετήσεις κάποιο από αυτά στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

 

Παλτό από ανάγλυφο δέρμα Limited Edition, Massimo Dutti

Δερμάτινο παλτό, COS

Καφέ καμπαρντίνα, Axel Arigato

τα πανωφόρια

Δερμάτινο oversized μπουφάν με φθαρμένη όψη, Mango

τα πανωφόρια

Wool-blend scarf jacket, Totême

τα πανωφόρια

Πλεκτό bomber με φερμουάρ, Zara

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @clairerose/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada