Home / Fashion  / Τα Marks & Spencer φέρνουν το καλοκαίρι με μία εκπληκτική συλλογή!

Τα Marks & Spencer φέρνουν το καλοκαίρι με μία εκπληκτική συλλογή!

Marks & Spencer
Υποδεχόμαστε τις ηλιόλουστες μέρες με τον καλύτερο τρόπο, παρέα με τα Marks & Spencer! Ανακαλύψτε τη φανταστική συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022!

 

 

Απολαμβάνουμε την ανθισμένη άνοιξη και ανυπομονούμε για το πολυπόθητο καλοκαίρι! Τα Marks & Spencer κυκλοφορούν μία από τις καλύτερες συλλογές τους και μας χαρίζουν τις καλύτερες fashion επιλογές! Άνετα και ευκολοφόρετα outfits, με μία σύγχρονη hi-lo προσέγγιση. Καλοκαιρινά prints, χρώματα και έμφαση στα αξεσουάρ είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή. Πάντα με την ποιότητα και το αξεπέραστο στυλ των Marks & Spencer! Η βιωσιμότητα βρίσκεται γι’ ακόμα μία φορά στο επίκεντρο της συλλογής, με την προσοχή στη λεπτομέρεια να αποτελεί, επίσης, προτεραιότητα σε όλα τα κομμάτια.

 

 

Τι θα βρείτε στη φανταστική γυναικεία collection των Marks & Spencer; Ανάλαφρα και δροσερά μαγιό, παιχνιδιάρικα prints, κεντήματα και λεπτομέρειες με δαντέλα! Μια πληθώρα επιλογών για καλοκαιρινές, γεμάτες αυτοπεποίθηση εμφανίσεις. Διαλέξτε ποιο χρώμα, print ή ύφασμα σάς εκφράζει περισσότερο, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, και δημιουργήστε το πιο stylish look! Για άνεση και δροσιά, κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού, επιλέξτε κάτι από τη συλλογή με τα ανάλαφρα λινά! Τα ξεχωριστά υποδήματα και αξεσουάρ θα απογειώσουν μέχρι και το πιο απλό outfit!

 

Marks & Spencer

 

Παράλληλα, η πετυχημένη GOODMOVE συλλογή των Marks & Spencer επιστρέφει ξανά! Outfits φτιαγμένα από βιώσιμα υλικά, κομμάτια ειδικά σχεδιασμένα για yoga, τρέξιμο, πεζοπορία και ορειβασία. Όλα κατασκευασμένα με υφάσματα που αναπνέουν και με quick dry τεχνολογία. Στη συλλογή περιλαμβάνεται και μία super Lingerie & Sleepwear collection με την τεχνολογία Body Cotton with Cool Comfort.

 

 

Η ανδρική συλλογή επιβεβαιώνει ότι τα Marks & Spencer είναι ο απόλυτος denim προορισμός! Τα κλασικά denim κομμάτια συνδυάζονται με άνετα casual πουκάμισα, tshirts σε διάφορες αποχρώσεις και άνετα overshirts από υψηλής ποιότητας υφάσματα. Από τη συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα εξαιρετικά μαγιό, τα υποδήματα και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ.

 

Marks & Spencer

Marks & Spencer

 

Στην παιδική συλλογή, τα Marks & Spencer προτείνουν μια ποικιλία από απαραίτητα κομμάτια για τις διακοπές, ιδανικά για όλες τις καλοκαιρινές δραστηριότητες και για ατελείωτο παιχνίδι.

Κομμάτια σε χαρούμενα χρώματα που προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο ντύσιμο των παιδιών, με ευέλικτα και άνετα υφάσματα. Για τις ημέρες που θα περάσετε στην παραλία, μπορείτε να βρείτε πολύχρωμα μαγιό και καπέλα τύπου bucket, για την προστασία από τον ήλιο, καθώς και όλα όσα θα χρειαστούν οι μικροί μας φίλοι για ένα δραστήριο και ανέμελο καλοκαίρι.

 

www.marksandspencer.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.