Home / Fashion  / Καλεσμένη σε γάμο: Πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Καλεσμένη σε γάμο: Πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις

Ξεκινάει δειλά-δειλά η σεζόν των γάμων. Τι πρέπει να προσέξεις σε στιλιστικό επίπεδο, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο φέτος το καλοκαίρι;

 

Αν βρεθείς καλεσμένη σε γάμο αυτό το καλοκαίρι, αυτό που σε απασχολεί περισσότερο είναι τι θα φορέσεις. Μια ειδική περίσταση, που μπορεί να κάνει την έρευνα για το ιδανικό ρούχο extra δύσκολη υπόθεση. Θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, αλλά όχι να υπερβάλλουμε. Να έχουμε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, κομψή με μικρές δόσεις sexiness. Μάλιστα, πολλά από τα κομμάτια που βρίσκονται στη wish list του καλοκαιριού σου είναι ιδανικά γι’ αυτήν την περίσταση.

 

Δηλαδή, το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, είναι να επενδύσεις στο κομμάτι που πρόκειται να φορέσεις. Πάρε κάτι που, με το ανάλογο styling, μπορεί να φορεθεί και σε άλλες περιστάσεις. Σε ένα night out, για παράδειγμα. Δες τον γάμο ως μία ευκαιρία για σωστό shopping therapy. Πες ναι σε ό,τι μπορεί να θεωρείται λανθασμένα κακή επιλογή. Ναι, μπορείς να φορέσεις mini ή παντελόνι! Θα είσαι απόλυτα stylish. Προτίμησε κάτι άνετο, δροσερό και ανάλαφρο. Ένα εντυπωσιακό co-ord set θα σου λύσει τα χέρια.

 

Δεν υπάρχουν κανόνες στο κεφάλαιο καλεσμένη σε γάμο, χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για υπερβολές. Το στυλ σου δεν πρέπει να περιοριστεί, αλλά να αναδειχθεί σε μία ακόμα περίσταση. Η τοποθεσία μπορεί να αποτελέσει χρήσιμη πηγή έμπνευσης. Απέφυγε μόνο το πολύ sexiness, το λευκό χρώμα και τα λεπτά ψηλοτάκουνα!

 

Ένα halterneck maxi φόρεμα σε μία glam απόχρωση είναι φανταστική επιλογή!

Courtesy of Zara

 

Co-ord set με φούστα και top στα χρώματα του καλοκαιριού

Courtesy of Access

 

Το σατέν ύφασμα σε συνδυασμό με το hot χρώμα της σεζόν σημαίνει ένα τέλειο look!

Courtesy of H&M

 

Floral mini εντυπωσιακό φόρεμα

Courtesy of Zimmermann

 

Φόρεσε blazer σε έντονο χρώμα, παντελόνα στην ίδια απόχρωση και παίξε με το top μέσα! 10/10

Courtesy of Parabita

 

Μία boho style φούστα είναι υπέροχη επιλογή, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το καλοκαίρι!

Courtesy of Etro

 

Wide Leg παντελόνα με ιδιαίτερο print και glitter λεπτομέρειες

Courtesy of Dries Van Noten

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.