Home / Fashion  / Η adidas επιλέγει ξανά τη Jenna Ortega

Η adidas επιλέγει ξανά τη Jenna Ortega

Η adidas Sportswear παρουσιάζει τη Ζ.Ν.Ε. συλλογή μαζί με μία από τις μεγαλύτερες brand ambassadors του, τη Jenna Ortega.

 

 

Μία νέα σειρά άνετων και χαλαρών εφαρμογών, φτιαγμένη με καινοτόμα υλικά! Η adidas Sportswear παρουσιάζει μία νέα συλλογή, τη Ζ.Ν.Ε., η οποία συνδυάζει την τεχνολογία AEROREADY και ένα ελαστικό ύφασμα τεσσάρων κατευθύνσεων. Στην καινούργια collection θα βρείτε hoodies, παντελόνια φόρμες, μπλουζάκια και shorts. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η ηθοποιός Jenna Ortega, η οποία έγινε brand ambassador του brand το προηγούμενο έτος.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής σχεδιάστηκαν με έναν μινιμαλιστικό τρόπο, καθιστώντας τα ιδανικά για καθημερινή χρήση. Μαζί με τη Jenna Ortega συμμετέχουν στην καμπάνια και οι: Hoyeon, Lioness, Alessia Russo, Melanie Leupolz, Anthony Edwards και David Yang. Κάθε πρεσβευτής υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο η συλλογή τους βοηθάει να κρατήσουν μαζί τους κάθε σημαντική ή καθημερινή στιγμή. Μάλιστα, τονίζουν το πόσο ιδανική είναι για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Μάλιστα, τονίζουν το πόσο ιδανική είναι για να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Η Ζ.Ν.Ε. συλλογή της adidas Sportswear πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Ιουνίου, στο official site και σε καταστήματα του brand. Η Ζ.Ν.Ε. συλλογή της adidas Sportswear πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27. Ιουνίου, στο official site και σε καταστήματα του brand.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.