Home / Fashion  / Τα beach essentials για την πιο stylish καλοκαιρινή βαλίτσα!

Τα beach essentials για την πιο stylish καλοκαιρινή βαλίτσα!

beach essentials
Our vacation mood is getting bigger and bigger! Ποια είναι τα beach essentials για την πιο τέλεια βαλίτσα διακοπών;

 

Τα καλοκαιρινά νησιά μάς καλούν για ένα ακόμα αξέχαστο καλοκαίρι! Οι περισσότεροι έχουμε αποφασίσει ποιος προορισμός θα φιλοξενήσει τις θερινές αναμνήσεις μας… Και τώρα τι μένει; Να οργανωθούμε κατάλληλα, ώστε να είμαστε οι πιο stylish της παραλίας. Τα beach essentials που θα απογειώσουν τα looks μας καθορίστηκαν χάρη στις πρώτες αποδράσεις των fashion girls. Το στυλ της παραλίας μπορεί να γίνει η πιο aesthetic στιγμή μας, αλλά και μία ακόμα διασκεδαστική περιπέτεια.

 

 

Το quiet luxury είναι το επικρατέστερο trend, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε εγκαταλείψει την bold και fun πλευρά του Y2K.

Μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο τάσεις με κομμάτια πασπαρτού και με λεπτομέρειες – πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά. Οι παράγοντες που καθορίζουν ποια είναι τα beach essentials εξυπηρετούν περισσότερο την αισθητική της ήσυχης πολυτέλειας. Luxury με άψογη εφαρμογή και μινιμαλιστικές γραμμές.

 

 

Όλα δείχνουν ότι το μαγιό του καλοκαιριού για φέτος θα είναι λευκό ή cream. Αν θεωρείτε ότι είναι αρκετά safe για το στυλ σας, προτείνουμε ένα πολύχρωμο crochet ή ένα σε μπλε ή πορτοκαλί απόχρωση. Τα straw –ψάθινα- κομμάτια έχουν την τιμητική τους. Καπέλα και τσάντες παραλίας σε αυτό το ύφασμα είναι must have γι’ αυτό το καλοκαίρι.

 

 

Για τις πιο χρωματιστές και fun εμφανίσεις σάς προτείνουμε ένα bucket hat συνδυασμένο με κοκάλινα γυαλιά ηλίου σε έντονο χρώμα. Αν θέλετε να δώσετε Y2K αναφορές στην εμφάνισή σας, τα denim items είναι ο ιδανικότερος τρόπος. Ένα halter neck φόρεμα, λινό και αέρινο, θα δώσει μία sexy and chic πινελιά στο beach look σας.

 

 

 

Το ριγέ πουκάμισο θεωρείται για ακόμα μία χρονιά ως key item, καθώς έχει κάνει δυναμικό come back και στο street summer style μας. Μπορείτε να το επιλέξετε και σε ροζ χρώμα ως αναφορά στο Barbie core effect. Απαραίτητο στοιχείο είναι τα κρόσσια! Αν συνδυαστούν και με το crochet ύφασμα, τότε σίγουρα θα έχετε ένα φανταστικό look! Τέλος, αυτό που θα ολοκληρώσει το φετινό beach wear style είναι οι δερμάτινες little edgy slippers, super άνετες και stylish! Εσείς σε ποιο νησί θα απογειώσετε όλα τα εκπληκτικά trends;

 

 

 

 

Stay tuned, για να ανακαλύψετε μαζί μας τις προτάσεις των κορυφαίων brands που κάνουν τις τάσεις πραγματικότητα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.