Home / Fashion  / Ο Jacquemus φέρνει το quiet luxury στο Πορτοφίνο

Ο Jacquemus φέρνει το quiet luxury στο Πορτοφίνο

Πορτοφίνο

Ο Γάλλος σχεδιαστής Jacquemus ανακοίνωσε τα εγκαίνια του νέου του pop up store στο Πορτοφίνο, απογειώνοντας το quiet luxury.

 

 

We found our love in Portofino with Jacquemus. Ο Γάλλος σχεδιαστής παρουσίασε το νέο του pop up store στο Πορτοφίνο! Με τα εγκαίνια του καταστήματος επιθυμεί να γιορτάσει την κυκλοφορία της τρίτης capsule συλλογής του. Η νέα σειρά ένδυσης αποτελεί μία ωδή στη Γαλλική Ριβιέρα και στοχεύει να αντιπροσωπεύσει την αισθητική της μάρκας στο έπακρο. Συνδυάζει μία ηλιόλουστη χρωματική παλέτα με σιλουέτες που κάνουν το σώμα να “αναπνέει”. Περιλαμβάνει ready to wear ανδρικά και γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ, δίνοντας έμφαση τους γήινους τόνους και στο κίτρινο.

 

 

Φυσικά το pop up store στο Πορτοφίνο είναι το απόλυτο Italian summer dream και ταιριάζει μοναδικά με την ολοκαίνουργια συλλογή του σχεδιαστή. Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Modes, μία πλατφόρμα λιανικής που ειδικεύεται στη δημιουργία μπουτίκ σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Ο Jacquemus θέλει να δείξει τις συλλογές του στον κόσμο και να απογειώσει το quiet luxury trend.

 

 

Γι’ αυτό σχεδιάζει μία σειρά από προσωρινά καταστήματα εμπνευσμένα από το Ευρωπαϊκό καλοκαίρι. Η πρώτη στάση του είναι ο νούμερο ένας Ιταλικός καλοκαιρινός προορισμός και στη συνέχεια πρόκειται να ταξιδέψει κάπου στη Γαλλία. Stay tuned για το πιο fashionable καλοκαίρι παρέα με τον Jacquemus!

 

Πορτοφίνο

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.