Home / Men  / Τα 3 καλύτερα ανδρικά jeans κάτω από 100 ευρώ!

Τα 3 καλύτερα ανδρικά jeans κάτω από 100 ευρώ!

Αγοράστε τα πιο άνετα και όμορφα jeans στις καλύτερες τιμές!

 

Jeans. Το πιο αγαπημένο ίσως κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας και ταυτόχρονα το πιο “πειραγμένο” ανά τα χρόνια! Ξεκινώντας με την κλασσική του “μορφή” πέρασε στη συνέχεια από ένα σωρό “παραλλαγές” –από πετροπλυμένο και ξεθωριασμένο μέχρι σκισμένο και τρυπημένο- καταλήγοντας να χάσει στην ουσία τον λόγο ύπαρξής του! Ότι πολύ απλά είναι ένα σούπερ άνετο και ανθεκτικό ρούχο και ένα κομμάτι πασπαρτού, που μπορεί να σε συνοδέψει από χαλαρές μέχρι και βραδινές εξόδους.

 

Όλα τα παραπάνω, φυσικά, είχαν ως αποτέλεσμα οι τιμές των jeans να εκτοξευτούν και να γίνουν δυσανάλογες με αυτό, που ουσιαστικά προσφέρουν!

 

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια η κατάσταση τείνει να αλλάζει ξανά και να γίνεται στροφή στο κλασσικό και αγαπημένο μπλε τζιν, με slim εφαρμογή, που ανοίγει κάτω στη γάμπα.

 

Εμείς βρήκαμε τα 3 καλύτερα από αυτά, με τιμή κάτω από 100 ευρώ, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε όλες τις περιστάσεις και -κυριολεκτικά- θα λατρέψετε!

 
Gap slim fit jeans

Με κάτι λιγότερο από 70 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα απόλυτα κλασσικό τζιν. Ούτε πολύ φαρδύ, ούτε πολύ στενό, αυτό το παντελόνι έχει φτιαχτεί για να ταιριάζει με όλα!

 

 

Levi’s 501 Taper

Μιλώντας για απόλυτα κλασσικό τζιν, δε θα μπορούσε να λείπει η επιτομή του κλασσικού! Το θρυλικό Levi’s 501, ελαφρώς εκμοντερνισμένο! Το Levi’s 501 Taper πωλείται μόλις στα 60 δολάρια, άρα σχεδόν μισή τιμή κάτω από τα 100 ευρώ, που αναφέραμε στην αρχή και είναι σίγουρα μια αγορά, που προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

 

 
Abercrombe & Fitch “Langdon” slim jeans

θέλετε το κλασσικό, αλλά να έχει και ένα touch μοντερνιάς πάνω του; Τότε το Abercrombe & Fitch “Langdon” slim jeans είναι για εσάς και κοστίζει μόλις 70 ευρώ!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!